Kuvaus

Kuvassa oleva ammattitason S-VHS videokamera nyt salkun hinnalla, vaikka retroilu kameraksi tai videokamera-keräilijälle! TV-uutiskuvaajatkin käyttivät tämmösiä Panasonicceja joskus 90-luvun alussa!

Youtubesta löytyy paljon videopätkiä..

https://www.youtube.com/results?search_query=PANASONIC+S-VHS+REPORTER+AG-455

En ole päässyt testaamaan kameraa mutta kuulema on täysin kunnossa mutta laturi puuttuu ja alkuperäinen akku on loppu mutta uusia akkuja saa ehkä vielä internetistä?

- Panasonicin tyylikäs kuljetussalkku ja jonkunlaiset käyttöohjeet!

Ihan tavalliset RCA ja VIDEO-ulostulot löytyy kameran kyljestä joten tätä kameraa pystyy vaikka käyttämään katu-uskottaviin internet live-lähetyksien tekoon kunhan vaan kytkee piuhat jonkunlaiseen adapteriin että live-kuvan saa tietokoneelle. Ellei lähetystä nauhoiteta niin varmaan pärjää ilman VHS-kasettia. jonkunlaisen tee-se-itse virtalähteen kun vielä saa kehitettyä niin kameralla luultavasti voi kuvata ilman akkua! Kameran saa kiinni kuvaus-jalustaan, semmosesssa käytössä varmaan pärjää hyvin pelkällä virtalähteellä..

Kaupanpäällisenä vielä kannettavan tietokoneen käyttämätön akku, ehkä siitä ja vanhasta alkuperäisestä sais askarreltua uuden akun jos jaksaa nähdä vaivaa?

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
19 €
Sulkeutuu 1 vrk 7 h 34 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 19 € Sulkeutuu 1 vrk 7 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.