Kuvaus

Nykyään Pietarissa toimiva Lomonosov posliinitehdas kuuluu koko Euroopan vanhimpiin ja on korkealle arvostettu, tehdas aloitti toimintansa jo vuonna 1744.    Toimii yhä kunnon venäläisten käsien valvonnan alla.   Tässä on tyrkyllä tehtaan Neuvostoliitto aikakauden tuote, Made in USSR  eli CCCP. Silloin myös oli tehtaan laatu ihan OK ja vaikka joku suomalainen taiteilija piti suomalaista Arabia posliinia hienompana, niin siihen mielipiteeseen ei kyllä suurin osa Keski-Eurooppaa yhtynyt,   vaan  yhä vielä on aito vanha Neuvostoliitto ajan Lomonosov Leningrad  tehtaan valmistama posliini Keski-Euroopassa haluttua ja sillä on vankka kannattajakunta. 

Kannatuksen ymmärtää, sillä vanha Tzaarin Venäjä ja Saksa, siihenaikaan Preussi ja moni muu saksankielinen alue, pitivät tiivisti yhteyttä Venäjän hoviin..  Suomessa taas alamaisena olo, ns. vasalli valtiona oleminen, milloin Venäjän, milloin Ruotsin vallan alla, kasvatti antipatiaa....

Mutta takaisin Neuvostoliitto aikakauteen:

Tehtaan tuotanto määrät olivat monisatamiljoonaisessa Neuvostoliitossa todella suuret ja suuri tavaran tarjonta laskee hintatasoa. Jostain syystä on Suomessa outo lyhenne tehtaan nimestä käytössä, oikea koko nimi on Lomonosov !

Tehdas saattoi valmistaa kahvikuppia vuodessa 50 miljoonaa kappaletta ja tämä ison itänaapurin aivan käsittämätön tuotantovauhti ja määrä on aina pysynyt meille suomalaisille liki tuntemattomana, liekö se, ettei ollut oikeaa rehellistä kunnon avointa  informaatiota saatavilla.  

 Nykyinen Venäjän Federaatio on  puhdas kapitalistinen valtio ja se on  positiivisesti tulevaisuuteen katsova, sekä voisi auttaa meidän oman Suomi-neito isänmaan ylös lamasta. Venäjä omi USA:sta tuhlaavan One Way kulttuurin ja se likaa luontoa. Posliinia ei saa heittää rikkinäisenä lasinkeräykseen tai luontoon ! 

Korkeus on 8,5 cm ja paino 130 g.  Pohjassa on Made in USSR ja Lomonosov logo merkki.  USSR on ihan sama kuin CCCP..... Nykyisissä esineissä on Made in Russia ja jos koskaan, on nyt edullista ostaa Venäläistä esinettä, sillä Ruplan kurssi on alhaalla----eikä se voi olla sitä vuosikausia , sillä Venäjä on maana taloudellisesti  aika vahva , liki  velaton valtio  ja omaa suunnattomat kultavarannot plus muita maaperä rikkauksia, maan suuri koko hämmentää,  Venäjällä on  11 eri aikavyöhykettä eli Time Zone.  Saksan talous-asiantuntijat olivat laskeneet, että tänävuonna  on Venäjän talous samalla tasolla Saksan kanssa ja alkaa ottaa koko Euroopan talousveturin paikan, Saksan talouselämä  on siirtymässä hopea tilalle... syitä Saksan elintason laskuun on monia, myös Corona ja yleinen haluttomuus sijoittaa paljon rahaa ....Saksan valtio ottaa pakolaisia ja monensortin siirtolaisia ja se auttaa monia ulkomaita, kun taas oman maan kansalaiset jäävät kirkkaalle pronssi tilalle-----valtion rahapulan takia.... sotimiseen ei ole varaa. 

Lomonosov posliinia myydään CCCP ajalta laajalla hintaskaalalla, esineestä riippuen 5 euroa ja 2000 euroa.

A11JN503b   Posliini Panda karhu  n. 45v vanha ja aitoa CCCP ajan posliinia, säilytä! Kohde on Hampurissa, Saksa 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 4 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,98 € Sulkeutuu 44 vrk 4 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.