Kuvaus

[AC0715]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ about UUDENVEROISESSA iskussa oleva opus KATRI-HELENA diggareille.
 

Panu Rajala: LAVATÄHTI ja kirjamies 

Seuratun suhteen kaihtelematon kuvaus

He tulivat eri maailmoista. Kuolema oli iskenyt kummaltakin puolison, he olivat kumpikin kolmen lapsen huoltajia. He toivoivat sydämissään vielä uutta onnea. Sen he uskoivat leimahtavassa rakkaudessa saavuttavansa.
Elämä täyttyi ilon ja hurmion hetkistä, mutta ei kulkenutkaan niin kuin he olivat tarkoittaneet. Julkisuus, erilaisuus, itsepintaisuus. Vai mikä heidät lopulta erotti?

Kirjamies miettii yhdeksän vuoden jälkeen yhteistä taivalta ja sen päättymistä. Lavatähti loistaa kirkkaana, etäällä. He eivät koskaan enää kohtaa.
Panu Rajala kirjoittaa elämästään Katri Helenan kanssa hellän suorasukaisesti, itseään säästämättä, vailla kaunaa ja katkeruutta, muistaen kaiken kauniin, murheen ja tuskankin tunnustaen.
Syntyy läheinen, kaihtelematon kuva ihaillusta iskelmätähdestä. Sekä miehestä, josta tähti huokaisee: ”Tuo mies ei koskaan antaudu.” Ovatko he lopulta löytäneet sen onnen, jota turhaan yhdessä tavoittelivat.

Filosofian tohtori Panu Rajala (s. 1945) on maamme luetuin elämäkertakirjailija.

1. painos

(c) Panu Rajala ja WSOY 2013

PAINETTU EU:ssa

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 61 vrk 11 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 61 vrk 11 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.