Kuvaus

Maailman ensinmäinen oikea auto oli Daimler ja se juhli vuonna 1961 omaa " Moottoroidun Liikenteen 75 vuotispäivää".  Tietty määrä tämän Juhlavuoden kunniaksi tehtyjä graniitti kivi ja hopeoidun levyn omaavia paperipainoja annettiin erityisen ansioituneille "Mercedes " henkilöille. Tarkkaa määrää en tiedä, mutta arvelu on n. 2000 kpl maailmassa. 
Paperipaino on mitoiltaan 130x85x20mm ja paino 747g 
Hopeoitu levyke päällä kuvaa maailman ensinmäistä moottorilla kulkevaa autoa, joka käytti Mr. Benzin kehittämää polttoainetta.

(siitä tulee sana Benziini samoin kuin Mr. Rudolf Diesel  sanasta tuli polttoaineelle nimi Diesel  jne.. ja näitä sanoja eivät Anglo-Saksiset maat halua milloinkaan käyttää, vaan he puhuvat polttoaineesta  usein vain sanalla  "Petrol "     "Gas"    tai       "Fuel"   ja sotkevat siten monia yksinkertaisia asioita. Mutta autoilun ja polttomoottorin idea ja sydän on saksalainen !

Joskus on  lentokoneeseen tankattu bensiinin tilalle petroolia , koska on luultu, että kaveri tarkoittaa valopetroolia.  Potkurilla toimiva lentokonehan  tippuu silloin alas taivaalta, se käyttää lento benziiniä !!!  Petrooli = valopetrooli ja sen läheinen on kerosin. 

Viimeksi myytiin  eräässä alan huutokaupassa tälläinen samanlainen hintaan 100.- euroa eräälle Mercedes Benz keräilijälle.   oikea markkina arvo tälläiselle liikkuu 150-250 euron välissä.
FUN17FB301 Mercedes Fanin keräilijän paperipaino vuodelta 1961 = 63 v.  vanha antiikki ja keräily esine, vain tietty määrä valmistettu ja aivan ehdoton himoittu keräily esine Mercedes Benz piireissä. 

Mercedes Benz henkilöautot ja kuorma autot bussit ja myös tehdas valmisti vahvoja lentokoneiden moottoreita    2. Maailmansodan taisteluihin.    Mutta BMW oli se lentokone moottoritehdas, samoin Junkers jne..

Tätä on harvoin saatavilla...useinmat menevät auto ja museo autojen keräily museoihin ja visusti lukkojen taa. Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille,  (oli ennen nimeltään Sampo pankki, mutta liki kaikki myydään nykyään pois ulkomaille.)    

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 21 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

78 € Sulkeutuu 66 vrk 21 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.