Kuvaus

Christian Dior     Paris valmisti erääseen suureen kampanjaan isoja jättiläis hajuvesi Parfyymi Eau De Toilette pulloja muutaman kappaleen, korkeus on peräti 36 cm ja lasisen paksun pohjan halkaisija on 14,5cm. Pullo on lasia ja ehjä, korkki on kierteellä ja muovia. Paino on 2kg (tyhjänä) ja olen valokuvaan ottanut vierelle tavallisen Red Bull tölkin 0,25 litraa, jotta näet hajuvesipullon mahtavan koon !

Pidin pullossa hätävara rahaa, euroja. Pullo on aivan ehjä, ainoa pikku vika, minkä löysin suurennoslasin kanssa oli 1mm kokoinen pieni lasipalan lohkeema pinnasta, lienen tipauttanut pullon päälle sakset tms, mutta vikaa ei kyllä normaalisti edes millään huomaa. Mitään halkeemaa tai säröä ei missään tapauksessa ole, vaan tuo vika on aivan mitätön, mutta pakko sanoa etukäteen, ettei joku huutaja närkästy.  Käytetty ja ikää noin 21v. Normaali hintataso on näille siinä 60 euroa.

MAK28AP301b  Hajuvesi Parfyymi pullo jättiläis kokoa 2kg painava , pullon sisällä ei ole parfyymiä ! Usein huudetaan samaan pakettiin myös paljon muuta, sillä postimaksu on 5kg painoon asti aina sama. Kohde on Hampurissa, Saksa

En itse arvosta mitään nykyajan teennäisiä hajuvesi merkkejä, on niitä vaikka kuinka paljon pulpahtanut viimevuosina markkinoille, mm. Boss, Calvin Klein, New Yorker, Mango, MK = Michael Kors  ja lukemattomia muita vaate ja muoti merkkejä, joiden vaate ja tarvikemyyntiä lisää oma hajuvesipullo merkki. Pidän  em. lueteltuja hajuvesi parfyymi merkkejä keinotekoisina,  teennäisinä  myynnin lisukkeena.  Yhtä hyvin voi ostaa Kiina kaupasta hajuvettä, ihan saman näköinen pullo    3 euroa  ja hajuissa on vain minimaalisia eroja. 

 Aidot hajuvesifirmat ovat itse KOSMETIIKKA yrityksiä ja Make Up merkkejä, heillä on kemiaa ja kokemusta alalta, kauneudenhoito ja kauneus, hyvinvointi jne.. ja heidän merkit on valovuosien matkat edellä kaikenmaailman muoti alan nousukkailta  ja rahankeräys yrityksiltä, joita itse halveksin hajuvesi alalla.   Halpoja hyviä hajuvesiä  tulee nykyään Kiinasta ja niitä on joka kauppa pullollaan, ALDI, REWE, LIDL jne.. hinnat alkaa 3 euroa pullo/spray. 

Fahrenheit Christian Dior  Hajuvesi tuoksu Parfyymi Loreal Vichy  Yves Saint Laurent  Coco Chanel  Ciorgio Armani     Karl Lagerfeld 

arvosta vain aitoja kosmetiikka alan tuottajia, monet ovat oikeastaan vain muoti ja markkinointi ihmisten luomuksia, joita hehkutetaan moppi kansalle, jolloin  vaatimuksien ja laadun taso ei aina vastaa toisiaan.  Vaadi laatua ja perinteitä.

Chhristian Dior kuuluu Ranskalaiseen LUXUS tuotteiden konserniin nimeltään LVMH ja heidän muita merkkejä ovat mm. LOUIS VUITTON  laukut ja nahkatavara, Hennesy konjakit, Moet shamppanja ja Kenzo  , wiskimerkkiä Glenmorangie ,  Givenchy, Rimowa alumiinilaukut, GUERLAIN,    BVLGARI ( Vanha Latina Rooma Imperium kirjoitti aina U kirjaimen V, sanotaan BULGARI ) Kello TAG HEUER,     Zenith, jne.. lisäksi veneveistämöitä, sanomalehtiä, uutistoimituksia, jne.. heidän liikevaihto on 36 miljardia euroa ja henkilökuntaa yli 100,000 .  Ranskalainen Miljardööri omistaja ja hän vaikuttaa koko Eurooppaan !!!! Ranskassa on paljon enemmän upporikkaita oligarheja kuin vaikka Britanniassa,  Saksassa, tai Venäjällä, joten hieman suhdetta asioihin. Ranskan eliitti on rikasta ja elää ylellistä loisto elämää. Ranskan uusi presidentti Macron astuessaan virkaansa soi ensin EU Hymni ja vasta senjälkeen Ranska.. valtioiden rajat pois oli selkeä sanoma!  
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille,  (oli ennen nimeltään Sampo pankki, mutta liki kaikki myydään nykyään ulkomaille.)    

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17,50 €
Sulkeutuu 23 vrk 20 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

17,50 € Sulkeutuu 23 vrk 20 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.