Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

David Finkel : Pataljoona 2-16

Pataljoona 2–16 on kirja, jonka pääosassa on taisteleva, tunteva sotilas – ihminen, joka elää väijytysten, tarkka-ampujien ja tienvarsipommien pelossa, toivon ja epätoivon keskellä, eläen jokaista hetkeään kuin viimeistään.

Uutiskanavien ulottumattomissa tuhannet sotilaat taistelevat joka päivä. Onnekkaat säilyvät hengissä, toiset haavoittuvat ja kuolevat. Millaista on elää tiiviisti yhteen hitsautuneessa joukossa, jossa jokaisen henki on jatkuvasti veitsenterällä? Mitä sotilaalle sodassa tapahtuu?

Pataljoona 2–16 seuraa Irakiin lähetetyn amerikkalaisen pataljoonan vaiheita lähtökäskystä aina kotiutukseen saakka. Sodan tapahtumat eivät antaneet rauhaa edes kotiinpaluun jälkeen. Kaikki eivät palanneet elävinä.

Tiukasti yhden joukko-osaston sotilaiden kokemuksiin keskittyvä teos jättää Irakin sodan oikeutuksen lukijan pohdittavaksi. Finkel ei jakele tuomioita, vaan raottaa Yhdysvaltain jättimäisen sotamanööverin luonnetta sotilaiden kohtaloiden kautta.

Vetävästi kirjoitettu menestysteos on jo julistettu moderniksi klassikoksi, joka avaa nykyaikaisen sodankäynnin todellisuuden mediakontrollin ja virallisen viestinnän takaa.

Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 286
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: WSOY

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 184

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13 €
Sulkeutuu 2 vrk 3 h 21 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

13 € Sulkeutuu 2 vrk 3 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.