Kuvaus

Myynnissä erittäin hyväkuntoinen Paul Brickhillin Suuri pakoretki -kirja. Harvinainen nidottu kirja hienolla kuvakannella. Kirjan kaikki sivut ovat aivan vitivalkoiset ja puhtaat (kirja on sisältä kuin uusi). Takakannessa ja selkämyksessä kulumaa.


Kustantaja Otava, painovuosi 1959, 275 sivua.

----------

Paul Brickhill, joka muistetaan Lentäjäsankari Douglas Baderin ja Padonmurtajien kirjoittajana, on nyt ilmestyvässä teoksessaan ottanut kuvattavakseen tapahtumasarjan, joka pitää lukijan miltei sietämättömässä jännityksessä alusta loppuun. Paul Brickhill kertoo siinä brittiläisten lentäjien joukkopaosta saksalaiselta sotavankileiriltä toisen maailmansodan aikana.

Suuri pakoretki on kokonaisuudessaan kertomusta miltei uskomattomasta kekseliäisyydestä, huimapäisyydestä, rohkeudesta ja tahdonlujuudesta; tätä taustaa vasten piirtyy pakoretken katkera päätös ankarana ja traagillisena.

"Tällä teoksella on historiallisen todistuskappaleen arvo. Mutta se on enemmän kuin dokumentti, se on elävä kertomus ihmeellisestä tapahtumasarjasta ja aikamme uljaimpiin kuuluvasta sankarityöstä." (Daily Telegraph)

"Tämä kertomus sankarillisuudesta, päättäväisyydestä ja nerokkaasta kekseliäisyydestä vangitsee lukijan täysin eikä päästä häntä otteestaan." (Sunday Times)


(Tagit: The Great Escape Lentäjäsankari Douglas Bader Padonmurtajat)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

30 €
tai
Sulkeutuu 14 vrk 20 h 57 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 14 vrk 20 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.