Kuvaus

Paul Mauriat (1925 Marseille, Ranska2006 Perpignan, Ranska) oli ranskalainen kapellimestari ja säveltäjä.

Hänen tunnetuin teoksensa on ”L'Amour est bleu (Love is Blue)”. Se on instrumentaaliversio kappaleesta ”L'Amour est bleu”,  jolla Luxemburgin edustaja Vicky Leandrosin tuli neljänneksi vuoden 1967 Eurovision laulukilpailussa. Instrumentaaliversio ylsi seuraavana vuonna listakärkeen muun muassa Yhdysvalloissa. Suomeksi kappaletta on esitetty nimellä "Rakkaus on sininen".

Ennen tätä hänen suurimpia kansainvälisiä menestyksiään oli yhteistyössä kapellimestari/säveltäjä Frank Pourcelin kanssa tehty "Chariot", josta Petula Clark sai kultalevyn ranskankielisenä esityksenä. Pourcell ja Mauriat käyttivät salanimimiä J.W. Stole ja Del Roma. Yhdysvaltalainen Little Peggy March sai kappaleesta ykköshitin kotimaassaan huhtikuussa 1963 nimellä ”I Will Follow Him”, joka tuli tunnetuksi myös vuoden 1992 elokuvasta Nunnia ja konnia. Suomessa Marchin versio oli sijalla 3.

Muita Mauriat’n tekemiä versioita ovat muun muassa Claude Morganin säveltämä ”El Bimbo”, jonka suomeksi lauloi Marion Rung, ja Augusto Algueron ja Juan Manuel Serrat'n sävellys ”Penelope” vuodelta 1970.

Vuonna 1969 ilmestynyt 28 x PAUL MAURIAT pitää sisällään hänen tunnetuimpia versioitaan kuuluisista 1960-luvun loppupuolen hiteistä,  yhteensä 28 kappaletta. Mukana on tietysti myös listaykkönen LOVE IS BLUE.

2-LP on hyväkuntoinen. Levyssä on avautuvat kannet. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 5,95 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

A1 Lady Madonna

A2 Those Were The Days

A3 Monja

A4 Respect

A5 Delilah

A6 Rain And Tears

A7 A Banda

B1 San Francisco (Be Sure To Wear Flowers In Your Hair)

B2 Unchain My Heart

B3 Hey Jude

B4 (The Ballad Of) Bonnie And Cylde

B5 Pata Pata

B6 Schwarze Augen

B7 Guantanamera

C1 Love Is Blue (L'Amour Est Bleu)

C2 Merci Chérie

C3 Winchester Cathedral

C4 The Last Waltz

C5 Parlez-Moi D'Amour

C6 I Say A Little Prayer

C7 Eleanor Rigby

D1 The Song From Moulin Rouge

D2 Kosakenpatrouille

D3 Somewhere My Love (Lara's Theme)

D4 Domino

D5 Granada

D6 This Guy's In Love With You

D7 Michelle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 22 h
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,50 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.