Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Kaikista pelätyin, yön unissa painajaisena nähty, lentäjän helvetin näky, pakkolasku oli edessä, pakkolasku vihollisen selustaan ja vieläpä kauaksi sinne."

Kolme suomalaista lentäjää oli sodan loppuvaiheessa tiedustelulennolla Aunuksen kannaksella venäläisiltä vallatulla PE-216 koneella. Lähellä kohdetta moottoreihin tulee häiriö ja lentäjien on tehtävä pakkolasku Laatokan rannalle, yli 200 km:n päähän omista linjoista.

Tästä alkaa tunnetun lentäjäkirjailijan Pauli Hirvosen uusi teos "Pakkolasku". Se kuvaa jännittävästi ja koruttomasti sitä äärimmäisen rasittavaa pakomtkaa, jonka lentäjät joutuvat tekemään päästäkseen omien puolelle. Heidän retkensä vaiheet ovat joskus suorastaan mielikuvituksellisia. Alituisesti vaihtelevat vaaralliset tilanteet, hermoja repivä pelko vangiksi joutumisesta, nälkä, yhden toverin menettäminen ja siviiliväestön suosion epäluotettavuus, tekevät miesten matkasta todellisen "kuoleman marssin". Hirvonen on vakuuttavasti tuonut esille sen lentäjiä hallitsevan lujan ja päättäväisen tahdon, joka sai heidät suoriutumaan uskomattomasta tehtävästään.

Pauli Hirvosen todellisiin tapahtumiin perustuva rehti ja miehekäs teos on kunnianosoitus suomalaisen sotilaan parhaille ominaisuuksille - peräänantamattomalle sitkeydelle ja sisulle."

1957. 170 sivua. Nidottu.

Selkämyksen ylä- ja alaosassa pieni hajoama

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.11.2017 9:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.