Kuvaus


KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ  iskussa oleva  ensipainos Koop Arposen  diggareille.

Pauliina Tuomola: Voittajan tarina 

Millainen on voittajan tarina? Ennätysmäärä hakijoita. Esiintyjien ennätyskorkea taso. Ennakkosuosikkeja. Riemua ja pettymyksiä. Huimia suorituksia. Mutta ennen kaikkea, valtavat paineet. 

Suomalaiset ovat todella ottaneet Idols-formaatin omakseen. Televisiokisa oli hitti jo vuonna 2003 ja sen jälkeen ohjelma on noussut seuratuimpien ohjelmien kärkeen. Nyt meillä haetaan kuumeisesti jo neljättä idolia. Jatkuuko Ari Koivusen Idolsiinkin tuoma hevibuumi vielä tänä vuonna? Vai tuoko pop-henkisyys voiton tällä kertaa? 

Järjestyksessään toisessa Suomen Idolsissa kertovassa kirjassa paljastuu, millaiset eväät voittamiseen vaaditaan ja kurkistetaan kulissien taa. Millaisen ihmisen lahjakkuus riittää ja pää kestää rankan myllytyksen läpi? 

Toimittaja Pauliina Tuomolan kirjoittama Ari Koivunen - Karaokebaareista hevilavoille –kirja julkaistiin kesällä 2007. Radiotyön lisäksi Tuomola kirjoittaa muiden muassa Kauppalehteen, Sueen ja Rumbaan. Aiemmin hänen työtään on seurattu Radio Cityssä, Suosikissa, Infernossa ja Suomi Finland Perkeleessä.

1. painos

WS Bookwell Oy - 2009


VOITTOHUUTO ja PK. 1.75e TILILLE ja PAKETTIA POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,50 €
tai
Sulkeutuu 13 vrk 15 h 59 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,50 € Sulkeutuu 13 vrk 15 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.