Kuvaus

Smackdownia tietokoneelle.

Mahdollisuus myös toimitukseen aktivointikoodilla, eli toimituskulut: 0e!

WWE 2K17 on vuonna 2016 julkaistu showpainiaiheinen videopeli. Pelin kehitti Yuke’s ja julkaisi 2K Sports. Se julkaistiin usealle pelialustalle, Microsoft WindowsillePlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.[1] Pelin kansikuvaksi valittiin Brock Lesnar. Peli on jatkoa WWE 2K16:sta ja samalla neljäs 2K:n tekemä WWE-peli.

  • Play käsittää kaikki yksittäiset pelit, jossa pelaaja voi hypätä suoraan valitsemaansa peliin ja ottelemaan haluamillaan painijoilla.
  • MyCareer on uratila, jossa pelaaja luo oman painija supertähden ja kilpailee mestaruuksista WWE- ja NXT-ottelijoita vastaan. Peli käyttää uutta Promo moottoria, joka antaa supertähdelle mahdollisuuden ilmaista itseään ja voi vastata muille WWE supertähdille. Kulissien takana käydään muun muassa haastatteluja Renee Youngin kanssa ja tappeluita muun muassa parkkihallissa.
  • WWE Universe on pelitila, jossa pelaaja voi luoda omia WWE-ohjelmia ja pay-per-view tapahtumia. Lisäksi on mahdollista luoda ottelijoiden välille feudeja tai liittoja, promoja, mestaruuksia ja areenoita, joita voi pelata läpi haluamillaan supertähdillä.
  • Online on netissä pelattava moninpelimuoto, jossa on erilaisia pelattavia pelejä, joita voi pelata toisia pelaajia vastaan ympäri maailmaa.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 8 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 60 vrk 8 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.