Kuvaus

[AC0217] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos IHMISSUHTEIDEN / PSYKOLOGIAN diggareille.

Pekka Sauri: toisen kanssa - ihmissuhteet sopimuksina

Toisen kanssa antaa eväitä selviytymiselle ihmissuhteiden ja parisuhteiden tiimellyksessä. Mistä ei voida vaieta, siitä on puhuttava.

Elämä rakennetaan puhumalla, nevottelemalla ja sopimalla. elämä toisen kanssa ei ole tämän salaperäisempää. Mars ja Venus -viisautta. Tiedämme toisen ajatuksista ja tunteista vain, jos hän kertoo meille niistä. Kaikki muu on luulemista, toivetta tai pelkoa. Ongelmat syntyvät sopimusten rikkomisesta tai epämääräisyydestä. Ratkaisut eivät löydy tuolta jostakin, vaan ihmisten keskeisestä puheesta ja paremmista sopimuksista.

1. painos

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 2000

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 63 vrk
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 63 vrk

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.