Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. PEKKA TÖPÖHÄNTÄ (1981). Ehjä DVD-levy täysin ehjässä kotelossa. Kesto 1 t 20 min. Kieli: suomi, ruotsi, tanska. Ei tekstitystä. Suomalaiset äänet: Pekka Autiovuori (Monni), Tom Pöysti (Pekka Töpöhäntä), Rabbe Smedlund (Pilli ja Pulla, Rikkovaaran Riku, Kalle Käärme), Titta Jokinen (Maija Maitoparta, Maijan emäntä, Pikku-Rotta), Maija-Leena Soinne (Arkadian Ulla, Rauha), Saara Pakkasvirta (Äiti, Vanha-Maija, Paksu-Rotta). Suomentaja: Saara Villa. Suomenkielinen jälkiäänitys: YLE Import.

 Eräässä ladossa, kaukana maaseudulla, syntyi viisi kissanpentua, ja yhdellä heistä ei ollut häntää. Tilan esimies pelasti pennun piilottamalla sen kesävieraiden autoon. Perheen tullessa kotiin hämmästys oli suuri, kun he löysivät kissanpennun kopastaan. Lapset halusivat pitää sen ja vanhemmat suostuivat lasten tahtoon. Siitä alkaa Pekka Töpöhännän jännittävä elämä Uppsalan kaupungissa...

Pekka Töpöhäntä on saavuttanut suuren suosion sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Se on jo nyt klassikko vailla vertaa. Ruotsalaisen Göstä Knutssonin alunperin 1930-luvulla luoma Pekka Töpöhäntä (Pelle Svanslös) on yksi harvoista realistisista kissahahmoista. Nimensä mukaisesti hännätön kissa, joka fyysisen puutteensa takia joutuu kissayhteisön huonon itsetunnon omaavan koviksen Monnin kiusaamaksi, mutta selviää toistuvasti nokkeluutensa ansiosta.
Vuonna 1981 valmistunut ruotsalainen animaatioelokuva marssittaa ruudulle kaikki kirjoista tutut hahmot. Pekan ja Monnin lisäksi mukana menossa ovat Monnin yksinkertaiset apurit Pilli ja Pulla. Viehättävä Maija Maitoparta, hienohelmainen Arkadian Ulla, kursailematon Metsäkulman Murre ja monet muut.

 

2. PEPPI 2: Peppi järjestää huviretken. Nordisk Film. Tuotantovuosi 1969. Uusi, avaamaton muovissa.

DVD, jonka kokonaiskesto on 55 minuuttia, sisältää alkuperäisen ruotsalaisen televisiosarjan (tuotantovuosi 1969) kaksi jaksoa sekä lisäksi Inger Nilssonin haastattelun, Ennen kuvausten alkua -koosteen sekä Peppi Pitkätossu -laulun ja muita lauluja. Ääniraita: ruotsi ja tanska. Tekstitys: suomi ja norja sekä heikkokuuloisille tanska ja ruotsi.
Peppi järjestää huviretken -jaksossa Peppi, Tommi ja Annika heittävät tikkaa, lennättävät leijaa ja pelottelevat Herra Tossavaista. Lopulta he kuitenkin heltyvät ja antavat nälkäisille ryöväreille voileipiä. Kun Peppi on vaihdissa, on siinä hatussa pitelemistä…
Peppi jahtaa kummituksia ja hänen luonaan käy varkaita -jaksossa Pepillä on syntymäpäivät ja hän järjestää hienot juhlat. Tommi ja Annika saavat lahjoja. Kun kaikki ovat saaneet vatsan täyteen kakkuja ja pullia, lähdetään ullakolle tervehtimään peikkoja ja kummituksia.

Ruotsalainen televisiosarja Pippi Långstrump (Peppi Pitkätossu) filmattiin 1968 ja esitettiin ensimmäisen kerran Ruotsin televisiossa 1969. Sarjassa on 13 puolen tunnin jaksoa. Peppi Pitkätossua esittää Inger Nilsson, Annikaa Maria Persson ja Tommia Per Sundberg. Olle Hellbomin ohjaama sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja hänen omaan käsikirjoitukseensa. Televisiosarjasta koottiin 1973 Peppi Pitkätossu -elokuva.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 103 vrk 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 103 vrk 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.