Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pelle Miljoona & N.U.S. oli vuosina 1977-1978 toiminut punk-yhtye ja johtohahmonsa Pelle Miljoonan ensimmäinen levyttänyt kokoonpano. Yhtye perustettiin kesällä 1977 Pelle Miljoonan opiskelupaikkakunnalla Savonlinnassa. N.U.S.:ää edelsi Jasmine-niminen kokoonpano.

Ensimmäinen julkaistu levy oli single "Olen työtön", B-puolella "Mä vain pogoon", ja sitä seurasi vuodenvaihteessa 1977/1978 Pekka Nurmikallion Microvox-studiossa Lahdessa äänitetty albumi Pelle Miljoona & N.U.S.. Albumin tunnetuin laulu lienee "Olen työtön".

1978 julkaistiin kokoelmalevy Pohjalla, jossa N.U.S.:ltä ovat kappaleet "Rocktähti", "Häpeän olla valkoinen", "Mä en jumaloi Amerikkaa" sekä "Väkivalta ja päihdeongelma", jota pidetään yhtenä 1970-luvun lopun Suomi-punkin suurista klassikoista. Samoihin aikoihin ilmestyi single "Lähdetään kiitämään" (B-puolella "Meidän on tulevaisuus", joka oli tehty jo nimellä Pelle Miljoona). Pohjalla-levyn jälkeen tehdyllä Pohjalla-kiertueella Pelle Miljoonan bändinä ei ollut enää N.U.S., vaan 1978, joka myöhemmin oli nimeltään Pelle Miljoona & 1980.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on v. 2005 ilmestynyt cd-versio, jolla on neljä bonusbiisiä. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 1,9 e. (International delivery available to Europe, postal charge 3,6 euros, other countries 3,80 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 1,9 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 3,5 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5,95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

"Mä vaan pogoon"

"Lontoo"

"Mä hajotan tän maailman"

"Pikkuhitleri"

"Akateeminen poika"

"Mun rakkaus"

"Ei oo järkee mennä armeijaan"

"Tahdon olla vapaa"

"Olen työtön"

"Seison paitsiossa"

"Mie en välitä mistään"

"Olen ulkona"

"Raivoon"

"Yhteiskunta haisee"

"Laulu Koskisen Masasta"

"Hyvinvointikakarat"

"Nuoriso sairastaa syöpää"

"Mitä on Punk?"

Bonusbiisit:

  • "Rocktähti"
  • "Häpeän olla valkoinen"
  • "En jumaloi Amerikkaa"
  • "Väkivalta ja päihdeongelma"
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.9.2017 15:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.