Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pentax K-7 on veden-, pölyn-, kylmän- ja iskunkestävä, metallirunkoinen ja -kuorinen, naarmuton ja virheetön. Tehty kestämään rankempaakin käyttöä.
Oli aikoinaan Pentaxin huippumalli ja nyt päivitettynä uusimmalla Firmware 1.13 versiolla, on jälleen käyttökelpoista nykypäivää.
Parannuksia uusimmassa päivityksessä: uusi nopea AF, uusi herkkyyden säätö, uusi terävöitysohjelma, joitakin uusia lisäohjelmia kuvanlaatuun ja videointiin ym. uutta.
Pentax tekniikka, kestävyys ja jälkihuolto (päivitykset) on ollut aina muita hieman edellä .
Joitakin K-7 ominaisuuksia, mitä muissa tämän luokan kameroissa ei aina ole ( Canon Nikon Fujifilm Sony ): automaattinen horisontinkorjaus (ON/OFF), Catch-in tarkennus, elekt. vesivaaka, intervallikuvaus, monivaloitus (samaan kuvaan), kennon pikselikorjausohjelma (lisäksi ultraäänipuhdistin ja kuvallinen raportti), etäisyysmittauksen ja kennon asennon hienosäätö valikosta, objektiivien korjausmuisti (AF-säädöille), tehokas RAW-kehitys ja editointi jo kamerassa….
Lyhyt tekniikka: kenno 15 Mp, suljin B – 1/8000 s, optinen prismaetsin 100 %, näyttö 921 Mpiks. Akkun kesto 980 kuvaa.
Tämän kameran Shutter Count on 10412 eli elinkaari on vasta alkuvaiheessa, 90 prosenttia ainakin käyttämättä. Ovat päässeet jo yli miljoonankin kuvan tällä mallilla, ilman vikoja.
Mukaan tulee: 2xrungot (eli myös filmirunko,ilman paristoa, jos haluaa kokeilla), 2xSigma 10-20mm ja 70-210mm, 3xPentax 18-55-105mm (yksi niistä WR), 1xTamron 70-300mm (makro 1:2), 1xKoboron (Minolta/Vivitar) 28-200mm makro, 1xVivitar Series 1 28-90mm macrofocusing, 1xPetri prime 135mm. Eli yhteensä 9kpl putkia. Kahdessa ulkoisia käytön jälkiä (optiikka kunnossa), loput 7 kaikin puolin erinomaisessa kunnossa.
Tällä paketilla onnistuu kaikki kuvauslajit, osaset ovat ajan kanssa harkiten hankittuja ja mielenkiintoisia.
Kaikki AF-tarkenteiset (6kpl) putket säädetty (jalustaa käyttäen) optimaalisesti K-7 kameran sisäiseen muistiin. Lähes kaikkien putkien pdf-manuaalit löytyy ja voin lähettää.
Lisäksi mukaan tulee 2 laukkua, pienempään mahtuu runko + 2 putkea ja isompaan noin 6 putkea tai kuinka haluaa. Joitakin tarvikkeita (hyvä akku, laturi, hihnat...) tulee myös.
Koko paketti alakanttiin laskettuna 585,-
Tule kokeilemaan tai kysy lisätietoja, myydään mieluiten kaikki kerralla, noudettuna.
Myynnin syy: ikääntyessä on kameravalikoimaa kevennettävä ja yksinkertaistettava.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

585 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.6.2021 16:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.