Kuvaus

"Maaliskuussa 1944 sai Ossto Paatsalo tehtäväkseen lähettää kahden joukkueen vahvuisen partion vihollisen linjojen taakse, missä sen piti kolmena erillisenä ryhmänä suunnata kohti Kantalahtea. Tehtävänä oli tiedustelu ja vanginsieppaus. Mainitulla alueella oli partiomatkojen luonne ratkaisevasti muuttunut, sillä vastassa oli erinomaisesti koulutettuja valiojoukkoja.

Tehtävä osoittautui odotettua vaikeammaksi, sillä venäläiset olivat varmistaneet alueen tehokkaasti nopeaksi liikkuvilla osastoillaan. Siksi operaatio piti kokonaisuudessaan suorittaa muutamassa vuorokaudessa salamapartiona. Kuitenkin partiota koettelivat vastoinkäymiset, vanginsieppausta yrittänyt ryhmä törmäsi suoraan väijytykseen ja joutui saaroksiin eräälle jyrkänteelle. Kaksi muutakin ryhmää hajosi ja miehet joutuivat hiihtämään omille linjoilleen muutaman miehen partiona."

Toinen painos. 1976. 243 siva. Sidottu. Kirjaston poisto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 19 vrk 6 h 54 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 19 vrk 6 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.