Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos Suomalaisten YK-sotilaiden stoorien diggareille.

 

Pentti Sainio: TARZAN YK-VIIDAKOSSA

Ahtis-Ari maailmalla

Tämä on menestyskertomus yk:n pääsihteerinnatsitohtori Kurt Waldheimin ja hänen oppipoikansa, suomalaisen Ari Ahtisen seikkailuista maailmalla YK-lipun suojissa.
  Oppipoika hioutui Waldheimin menetelmiin mestarin kanssa viinejä maistelleen. Hän hyppi seikkailuista toiseen kuin Tarzan puusta puuhun.
Waldheimin diplomatian temput oppipoika ammensi mestarin kokemuksista A. Hitlerin armeijassa, CIA:n ja KGB:n avustajana, Kremlin peräkammareissa, Pekingissä, New Yorkin loistoravintoloissa, Wienin Hofburgin linnassa, Monte Carlon humussa, Jugoslavin vuorilla. 
 He panivat kuntoon maailmanasiat  missä liikkuivatkin ja he totisesti rakastivat reissaamista. Aina Ahtisen pakatessa laukkuja kuului taisteluhuuto: "Buvundi, kova kundi!"

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 1997

VOITTOHUUTO ja PK.  1.80e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 29 vrk 3 h 11 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 29 vrk 3 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.