Kuvaus

[0618]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  OK iskussa oleva DVD Peppi Pitkätossu elokuvien ystäville.  

PEPPI 4 - Peppi keksii pönkin / Pepin joulu - DVD

Peppi Pitkätossu tv-sarja perustuu Astrid Lindgrenin kirjoihin ja sarjan on ohjannut Olle Hellbom. Tämä julkaisu on huolellisesti restauroitu ja tarjoaa uskomattoman hienon äänen- ja kuvanlaadun!

Pepin Joulu 
On joulu ja rouva Rissanen ei kestä ajatusta, että Peppi joutuisi viettämään joulun yksin. Joten hän pyytää, että poliisit Kling ja Klang veisivät Pepin lastenkotiin. Mutta Peppiä ei olekaan ihan helppo saada kiinni.

Peppi Keksii Pönkin 
Mikä on pönkki? Edes Peppi ei tiedä, vaikka hän on ihan itse keksinyt sanan. Yhdessä Tommin ja Annikan kanssa he yrittävät löytää pönkin.

KESTO: 55 min

ÄÄNIRAITA: Ruotsi, tanska

TEKSTITYS: Suomi, norja, ruotsi, tanska

KUVA: 4:3

FULLFRAME 1.33:1

VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 91 vrk 14 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 91 vrk 14 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.