Kuvaus

PEPPI PITKÄTOSSU
Hyvin vähäistä käytöstä tullutta jälkeä levyssä.
Kotelossa normaalia käyttökulumaa.

KUVITTELE, JOS VOISIT SEILATA HALKI SEITSEMÄN MEREN YHDESSÄ ISÄSI KANSSA JA SEN JÄLKEEN MUUTTAA HUVIKUMPUUN. TALOON, JOSSA SINÄ PÄÄTÄT MITÄ HALUAT TEHDÄ - SIELLÄ SAA HYPPIÄ SÄNGYLLÄ SOTKEA NIIN PALJON KUIN HUVITTAA JA SYÖDÄ LETTUJA JOKA PÄIVÄ! KUVITTELE, MILTÄ TUNTUISI OMISTAA APINA JA HEVONEN! KUVITTELE OLEVASI MAAILMAN VAHVIN JA TODELLA RIKAS! KUVITTELE MILLAISTA OLISI OLLA PEPPI PITKÄTOSSU...

PEPPI PITKÄTOSSU - ANIMAATIOT PERUSTUVAT ASTRID LINDGRENIN IHASTUTTAVIIN KIRJOIHIN MAAILMAN VAHVIMMASTA TYTÖSTÄ. PEPPI - ANIMAATIOT OVAT SYNTYNEET KOLMEN ERI MAAN PEPPI - IHAILIJOIDEN NELJÄN VUODEN TYÖSTÄ. TULOKSENA ON MIELIKUVITUKSELLISIA TARINOITA JOTAKA SISÄLTÄVÄT HUUMORIA JA JÄNNITYSTÄ, LAULUJA JA MUSIIKKIA!

VALMISTUSVUOSI 1997

KESTO 1H 12MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

Ja


PEPPI PITKÄTOSSU POHJOISNAVALLA

Siisti virheetön levy ja siisti kotelo.

PEPPI, TOMMI JA ANNIKA PÄÄSEVÄT KAPTEENI PITKÄTOSSUN MATKAAN KAUAS POHJOISEEN. TARKOITUS ON TOIMITTAA TALVIVARASTOA PIENEEN KYLÄÄN. NIIN PIENEEN, ETTEI SITÄ NÄY EDES KARTALLA! MATKALLE HE KOHTAAVAT TOISEN LAIVAN, JOLLA MATKAA KOLME ROISTOA. MIEHET OVAT SALAMETSÄSTÄJIÄ, JOTKA YRITTÄVÄT SAALISTAA HARVINAISIA, VIHREITÄ VALAITA JOTKA LEPÄILEVÄT PIENEN KYLÄN LÄHETTYVILLÄ- PEPPI ONNISTUU HOUKUTTELEMAAN VALAAT MUUALLE, MUTTA SALAMETSÄSTÄJÄT EI ANNA PERIKSI. KOSKA VALAAT OVAT ÄLYKKÄITÄ, PEPPI EI ONNISTU JUONESSA TOISTAMISEEN, JOTEN HÄNEN ON SAATAVA ROISTOT TIEHENSÄ.

SEIKKAILULTA KOTIIN PALATTUAAN TOMMI JA ANNIKA USKOVAT VALASRAPORTTINSA MAHDOLLISUUKSIIN VOITTAA PALKINTO JOKA JAETAAN KOULUNPÄÄTTÄJÄISISSÄ. JA VAIKKA PEPPI EI KÄYKÄÄN KOULUA, EI HÄNELLÄ OLE MITÄÄN PALKINNON VOITTAMISTA VASTAAN. PALKINNON JAKOTILAISUUDESTA EI TULE IHAN SITÄ MITÄ ODOTETTIIN, MUTTA EIPÄ PEPPIKÄÄN OLE IHAN TAVALLINEN TYTTÖ.KESTO 1 H.10 MIN PUHUMME SUOMEA

>Myytävät kohteeni ovat käytettyjä, joten niissä on normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.


Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde menee postitukseen, kun maksu näkyy tilillä.
3

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
tai
Sulkeutuu 108 vrk 6 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 108 vrk 6 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.11. klo 21:05

Onko ihan perus dvd??

muokattu 5.11. klo 21:24

Ihan normaali dvd
Siis kaksi erillistä Peppi dvd:tä. Erillisissä koteloissa ja samalla huudolla ja huutohinnalla.