Kuvaus

PEPPI PITKÄTOSSU TV-SARJA  1 JA 2


DIGITAALISESTI RESTAUROITU


UPEA ÄÄNI JA KUVA


PEPPI PITKÄTOSSU TV-SARJA PERUSTUU ASTRID LINDGRENIN KIRJOIHIN JA SARJAN ON OHJANNUT OLLE HELLBOM. TÄMÄ JULKAISU ON HUOLELLISESTI RESTAUROITU JA TARJOAA USKOMATTOMAN HIENON ÄÄNEN - JA KUVAN LAADUN!

 PEPPI PITKÄTOSSU TV-SARJA 1--

PEPPI MUUTTAA HUVIKUMPUUN-

KUTEN AINA KOULUMATKAALLAAN TOMMI JA ANNIKA KULKEVAT HUVIKUMMUN OHI. JA KUTEN AINA HE SANOVAT " AJATTELE, JOS TUONNE MUUTTAISI JOITAIN, JOILLA ON LAPSIA". TÄNÄÄN HE NÄKEVÄT TALOSSA LIIKETTÄ - SÖPÖN PIKKUISEN APINAN! VERANNALLA SEISOO PILKULLINEN HEVONEN JA SISÄLLÄ TALOSSA ON JOKU JOKA NUKKUU JALAT TYYNYLLÄ. TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN MIKÄÄN EI OLE KUTEN ENNEN TOMMIN JA ANNIKAN ELÄMÄSSÄ.

PEPPI TOIMII NUUSKIJANA JA MENEE KAHVIKUTSUILLE-

PEPPI ON HYVÄ MONESSA ASIASSA, KUTEN ESIMERKIKSI LÖYTÄMÄÄN KADONNEITA TAVAROITA. MUTTA ON MYÖS ASIOITA, JOISSA HÄN EI OLE NIIN HYVÄ, KUTEN ESIMERKIKSI KAHVIKUTSUILLE MENEMISESSÄ JA NIISSÄ HYVIN KÄYTTÄYTYMISESSÄ.

PEPPI MENEE KAUPPOIHIN- TOMMIN JA ANNIKAN KANSSA KIERTELEMÄÄN LIIKKEESTÄ TOISEEN JA OSTAA JA OSTAA... KUN KATALAT KONNAT JYMY - JANTUNEN JA KUKKANEN KUULEVAT PEPIN KULTARAHOISTA, ALKAVAT HE POHTIA, JOSKO OLISI AIKA TEHDÄ PIKKU VIERAILU HUVIKUMPUUN.

VALMISTUSVUOSI 1969

KESTO 1H 21MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

PEPPI OTTAA TIUKAN OTTEEN LAUKUSTAAN, JOKA ON TÄYNNÄ KULTAAHOJA JA LÄHTEE YHDESSÄ

PEPPI PITKÄTOSSU  TV-SARJA 2--

PEPPI JÄRJESTÄÄ HUVIRETKEN-


PEPPI ON TEHNYT KOLME HIENOA LEIJAA JA HÄN OTTAA TOMMIN JA ANNIKAN MUKAAN NIITÄ LENNÄTTÄMÄÄN. HAUSKEMPAA LEIJAN LENNÄTYSTÄ EIVÄT TOMMI JA ANNIKA OLEMILLOINKAAN KOKENEET.


 


PEPIN LUONA KÄY VARKAITA-


JYMY-JANTUNEN JA KUKKANEN EIVÄT PYSTY ENÄÄ HILLITSEMÄÄN ITSEÄÄN VAAN HEIDÄN ON SAATAVA PEPIN LAUKKU. HUVIKUMMUSSA PEPPI VIETTÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄJUHLIA YHDESSÄ TOMMIN, ANNIKAN, HERRA TOSSAVAISEN JA PIKKU-UKON KANSSA. NE OVAT HAUSKAT JUHLAT, JA KUN JUHLAT OVAT OHI SAAPUVAT VARKAAT...

VALMISTUVUOSI 1969

KESTO 55MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS


 


NÄYTTELIJÄT: INGER NILLSSON, MARIA PERSSON, PÄR SUNDBERG, BEPPE WOLGERS, MARGOT TROOGER, HANS CLARIN, PAUL ESSER, ULF G.JOHNSSON, GÖTHE GREFBO, FREDRIK OLSSON JA ÖLLEGÅRD WELLTON

 

YHTEISKESTO 2H 16MIN


MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Sulkeutuu 76 vrk 7 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 76 vrk 7 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.