Kuvaus

[AC416]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos Osama Bin Ladenin tarinan / Historian / elämänkertojen ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE PALJON VASTAAVAA MATSKUA.

 

Najwa bin Laden - Omar bin Laden - Jean Sasson: Perheenisä Osama Bin Laden - Vaimon ja pojan silmin

Osama Bin Ladenin ensimmäinen vaimo Najwa sekä poika Omar kertovat omin sanoin minkälainen on mies, jonka he tunsivat – tai luulivat tuntevansa – ennen syyskuun yhdettätoista päivää 2001. 
Osama menee naimisiin serkkunsa Najwan kanssa ollessaan vasta 17-vuotias. Yllättäen ylenpalttisen varakas elämä Saudi-Arabiassa vaihtuu vaatimattomiin oloihin Afganistanin kaukaisissa vuoristoissa.
Najwa synnyttää Osamalle yksitoista lasta. Seuraavien vaimojen myötä lapsiluku perheessä kasvaa edelleen. Osaman neljäs poika, Omar, kuvailee elävästi lapsuuttaan yli kahdenkymmenen sisaruksen joukossa. Ajan mittaan yhä fanaattisemmaksi muuttuva Osama on ankara kasvattaja.
Kun Osaman aktivismi muuttuu sodankäynniksi, perhe joutuu piilottelemaan ja siirtymään jatkuvasti paikasta toiseen. Omar pakenee äitinsä kanssa Afganistanista juuri ennen traagista 9/11 -terrori-iskua. Kumpikaan heistä ei ole ollut yhteydessä Osamaan tämän jälkeen.
Koskaan aiemmin ei Osaman tiukasti varjellusta yksityiselämästä ole tihkunut julkisuuteen tällaista sisäpiiritietoa. Harvinaisin perhekuvin varustettu teos paljastaa maailman pelätyimmän ja etsityimmän terroristin luonteen ja ajatusmaailman ainutlaatuisella tavalla.

1. painos

Suomentanut Jere Saarainen & Juuso Arvassalo

Mirvakustannus Oy

Kariston Kirjapaino Oy, Hämeenlinna 2011

KIRJA PAINAA pitkän matkaa yli 500g ja on YLI 3 cm PAKSU

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 49 vrk 22 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 49 vrk 22 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.