Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Henkilö joka kerää tietoa sukunimi ja suku tutkimus perehtymis asioihin, saattaa olla kiinnostunut hyvin vanhasta saksalaisesta perhe kirjasta. Siinä pidetään yllä suku tietoja. Kuka syntyy, kuka menee naimisiin ja kenen kanssa, lapset heille, kuolemat jne.. Kertoo jälkipolville hyvin paljon kirjallista dokumentointia ihmisistä.

1. Sivulla on jopa lyöty avioliitto todistukseen alle sininen KUNINKAAN LEIMA !  Kotka se siinä on. Tapahtumahetkeksi kirjataan vuosi 1888 ! Aikaa on kulunut jo avioliiton sulkemisesta 130 vuotta. Kirja lienee vuodelta 1906. Harmaakantisen vihkosen koko on 21 x14 cm ja lopussa on painettu laki asetusta vuodelta 1900, mitä pitää laittaa ylös paperiin ja dokumentoida.  Vihkosen paksuus 2 mm, mutta hienoa asiaa ja täysin aito; ei mikään jälkipainos tai kopio--vaan aivan aito ja harvinainen todiste asiasta.

SAMM25JN301 Sukututkimus vihkonen ikivanha antiikki ja aito. saksankielinen. Kohde on Saksassa ja kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin.

Juuri tätä kohdetta syventävää informaatiota omasta päästäni:

Sukututkimus on ala, jota nykyään myös Saksassa harrastetaan. Kun kysyin, selviääkö onko joku henkilö kuninkaallista arvokasta verta, sain seuraavanlaisen vastauksen.

Vastaus oli minulle hieman hämmentävä:

Tarkasti ottaen tämä on sukunimi tutkimusta, eikä sukututkimusta.  Sukutukimus vaatii DNA koodin tutkimuskojeita. Liki kaikissa sosiaalipiireissä oli laskennallisesti joka kolmas tai viides lapsi  kautta aikojen sellainen, että biologinen isä ei ollutkaan virallinen aviomies. Se johti siihen, että kuninkaallisuuden  upea siemengeeni  saattoi singota piikatyttöön ja   virallinen  valtion "prinssi" olikin ratsumestarin poika jne.. ja jatkuessaan näin vuosikymmeniä,  jatkuessaan ehkäpä vuosisatoja,   on oikeastaan turhaa puhua " oikea siniverinen" henkilö.  

Tietenkin oli uskollisuutta myös, koska Raamattu kieltää tekemästä huorin ja siksi arvellaan,  että vain joka viides tai kolmas lapsi oli syrjähypyn tulos.  Tämä sama suhdeluku oli liki kaikissa sosiaaliluokissa ja liki kaikissa tuloluokissa ja sivistyspiireissä, uskovaisissa ryhmissä  (on ihan sama mikä uskonto)  se on ehkä esiintynyt normaalia suurempana vielä jne.. Ihminen on suurinpiirtein sama kielestä ja kulttuurista riippumatta, joten Suomi on ehkäpä myös ollut aikoinaan hyvin samantapainen.    Huomaa, ennenmuinoin ei ehkäisyä ollut, tai oikeastaan oli, mutta sen käyttö oli melko harvinaista.  

 Tämä ei ole sex asiaa ja kertoo vain sen , miksi tutkimuksesta käytetään nimitystä : Sukunimi tutkimus.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.10.2021 23:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.