Kuvaus

Pertti Kanerva, Haukitrasselista Pilkkikatkaan - perhoreseptejä, sidottu ylivetokannellinen (kansikuva painettu kanteen), 1.painos, 2008 vuodelta

Kirja on kustantajalta loppuunmyyty, (samoin Suomalaisesta- ja Akateemisesta kirjakaupasta).
(Kun tätä vielä jokunen vuosi sitten oli saatavana Suomalaisesta kirjakaupasta, oli silloin sen ovh. 45,90).
Kirja on uusi, lukematon kappale.
Minulla on myös muuta kalastusaiheista kirjallisuutta huudettavana, katso. Kaikki eivät kuitenkaan ole, joten kannattaa kysyä suoraan jos kaipailet jotain tiettyä.
Huutaja maksaa kulut tai nouto.

Perhoekspertti antaa harrastajien käyttöön yli 60 toimivinta sidontaohjettaan Kalastusvälinekauppojen hyllyt pursuvat kalliita sidontamateriaaleja, mutta perhoja voi sitoa myös kotoa löytyvistä, usein ilmaisista tarvikkeista. Pertti Kanerva on pitänyt vuodesta 1994 Erä-lehdessä suosittua Kuukauden perho -palstaa, ja hänet tunnetaan erityisesti erikoisten sidontamateriaalien käytöstä. Tähän kirjaan on koottu huolellisesti valikoiden osa palstalla julkaistusta perhoresepteistä. Edustava valikoima kattaa kaikki kalastuslajit ja jäljittelykohteet pienistä hyönteismukaelmista vaaksan mittaisiin haukiperhoihin, pilkkiperhojakaan unohtamatta. Reseptejä täydentävät vaihe vaiheelta -kuvat sekä perhokohtaiset kalastusohjeet ja -vinkit.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 21 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40 € Sulkeutuu 2 vrk 21 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.