Kuvaus

Ruusun muotoon kaiverrettu riipus hennon pinkkiä perun opaalia. Kuvan riipuksessa on 45 cm käärmeketju. Myös muita ketjupituuksia saatavana välillä 40-55 cm.
Riipuksen korkeus ilman ketjuripustinta on 5,4 cm, leveys 3,7 cm ja paksuus 1,9 cm. Paino ilman ketjua on 38.5 g. Ketjuripustin on hopeaa. Se on ns. nipistinmalli, jossa riipuksen reiän läpi menee kaksi hopeatappia. Saat korun rasiassa, jonka värivalikoima on viimeisessä kuvassa.
Opaali (engl. opal) opaali on silikaattihydraatti. Sillä ei ole varsinaista kiderakennetta. Se on eräänlainen kiinteä mineraaliliuos. Opaali on Australian kansalliskivi. Väriltään opaali voi olla väritöntä, valkoista, keltaista, punaista, oranssia, vihreää, ruskeaa, mustaa, sinistä tai pinkkiä. Opaali tunnetaan yleensä kivessä näkyvästä värileikistä. Opaali on yleensä joko läpinäkyvää tai läpikuultavaa. Perun opaalit ovat yleensä läpinäkymättömiä. Opaalin kovuus Mohsin asteikolla on 5,5-6. Pinta on lasi- tai vahakiiltoista. Horoskooppikivenä opaali tunnetaan lokakuussa syntyneiden onnenkivenä.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 4 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

52 € Sulkeutuu 3 vrk 4 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.