Kuvaus

[AC0716]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, TODELLA HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kovakantinen ensipainos FRANK "Blue Eye" SINATRAN diggareille.

Pete Hamill: MIKSI SINATRA ON TÄRKEÄ

Tässä ainutlaatuisessa kirjassa Pete Hamil tekee kunniaa ystävälleen Frank Sinatralle. Hän perehtyy Sinatran legendaan sisältä käsin, analysoi hänen taustaansa, musiikkiaan ja valtavan menestyksen syitä. Hän kertoo, kuinka Sinatrasta tuli urbaanin yksinäisyyden trubaduuri.
Tämä ei siis ole elämänkerta eikä musiikkitieteellinen analyysi, vaan jotakin siltä väliltä -ja paljon enemmän. Hamill näkee Sinatran kieltolain ja lamakauden tuotteena; lahjakkuutena, jonka ympärille rakentunut myytti yllytti miljoonia amerikkalaisia, niin siirtolaisia kuin syntyperäisiä, kertomaan oman tarinansa. Hamillille Sinatra edustaa lojaalisuutta, katumusta, nöyryyttä, vahvuutta ja menestystä. Hän piirtää Sinatrasta elävän muotokuvan, joka jää mieleen kuin kaunis laulu. 

Newyorkilainen toimittaja Pete Hamill kuvaa Frank Sinatraa ja tämän uraa tiivistetysti. Hän etsii syitä Sinatran läpimurtoon ja vuosikymmeniä kestäneeseen suosioon myös amerikkalaisesta yhteiskunnasta; siirtolaisten asemasta ja sota-ajan mullistuksista. Artistien elämäkerroissa kuvataan usein vain päähenkilön sisäpiiriä, tässä myös artistin ja yleisön suhdetta, mikä oli mielenkiintoista.

Tiiliskivimäisiin elämäkertoihin verrattuna kirja tuntui mukavan kompaktilta. Sinatran pitkästä urasta kirja kertoo vain tärkeimmät käännekohdat. Niidenkin kautta laulajan tarina toki hahmottuu. 

Suomentanut Seppo Loponen

1. painos

WSOY - Kirjapainoyksikkö Juva 1999

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 119 vrk 13 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 119 vrk 13 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.