Kuvaus

PETER FRANZÉN SAMOILLA SILMILLÄ ÄÄNIKIRJA

TUMMAN VEDEN PÄÄLLÄ - ROMAANIN KERTOMUS JATKUU

"PAM, PAM,PAM... AI OF TE TAIGÖR...1" RAIKUU KOLKOSSA PUKUHUONEESSA, JOSSA TUNNEN OLEVANI KUIN KOTONANI. MISSÄÄN MUUALLA EN OLE NÄIN ONNELLINEN JA TÄYSI.

PETER FRANZÉNIN ESIKOISROMAANI TUMMAN VEDEN PÄÄLLÄ OLI HUIKEA ARVOSTELU- JA MYYNTIMENESTYS. NYT PETEN VALLOITTAVA TARINA JATKUU ITSENÄISESSÄ ROMAANISSA SAMOILLA SILMILLÄ, JOSSA PETE ON KASVANUT TEINI-IKÄISEKSI.

PETE HARRASTAA NYRKKEILYÄ. ORASTAVA KONTAKTI TYTTÖIHIN HÄMMENTÄÄ. KASVAMINEN VAATII RAJOJEN KOLKUTTELUA, JOISTA EI SELVIÄ RUHJEITTA. VIRKAVALTAKIN TULEE TUTUKSI. OSAAKO PETE PYSYÄ EROSSA HANKALUUKSISTA? PETEN ÄITI ELÄÄ UUTTA NUORUUTTA EROTTUAAN VÄKIVALTAISESTA POLIISIMIEHESTÄÄN, PETEN KAVATTI-ISÄSTÄ, JOKA TAHOILLAAN KAMPPAILEE OMAN ELÄMÄNSÄ SUUNNAN KANSSA. LASTEN TUKENA JA TURVANA OVAT MYÖS RAKKAAT ISOVANHEMMAT. PIKKUSISKO SUVI KASVAA JA ALKAA MEIKATA, KOTONA SOI LUJAA MOLEMPIEN LEMPIMUSIIKKI. KUN MAAILMA AVARTUU JA REVIIRI KASVAA, ON TOTETTUVA KÄYMÄÄN OMAT KAMPPAILUNSA - JOTAKA VOI VOITTAA TAI HÄVITÄ. MIELUMMIN TYYLIKKÄÄLLÄ HIUSMALLILLA. MATKA AIKUISUUTEEN ON ALKANUT.

KERTOJA PETER FRANZÉN

VALMISTUSVUOSI 2013

KESTO 5H 24MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16,95 €
Sulkeutuu 75 vrk 17 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,95 € Sulkeutuu 75 vrk 17 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.