Kuvaus

Hilarius Ruokonen ja Sulo Järnberg ryöstävät postista 2 miljoonaa markkaa. Avustaja Sund vartioi ulkopuolella ja taksikuski Hellström on valmiina pakoauton kanssa. Poliisit ovat pian heidän jäljillään ja taksikuski pidätetään kotoaan, mutta Järnberg onnistuu pakenemaan Turkuun jossa hän majoittuu hotelliin ja ryhtyy juopottelemaan. Ryöstön päätekijä Hilarius on piilottanut rahat antanut Järnbergille vain paperisilppua. Kun koplan sisäinen luottamus alkaa rakoilla, he ilmiantavat toisensa.

Vankilassa Hilarius saa käsiinsä työkaluja ja onnistuu pakenemaan Dynamiitti-Laineen avustuksella. Koska kumpikaan ei enää halua jäädä elävänä kiinni, he sopivat keskinäisistä armonlaukauksista jos jotain tapahtuu.

Taavi Kassilan ohjaama rikoselokuva pohjautuu todellisiin tapahtumiin. 1950 Helsingissä tehtiin ammattimainen postiryöstö, jonka takana oli Heimo Hilarius Sorjonen - suurrikollinen, joka oli aloittanut uransa pankkiryöstöllä Viipurissa 1932. Joukkio jäi kiinni, mutta Sorjonen pakeni Kakolasta Dynamiitti-Laineeksi kutsutun vangin kanssa. Pakomatkaa seurattiin tiiviisti lehdistössä ja ryöstäjistä tuli aikansa legendoja.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Taavi Kassila

Pääosissa: Paavo Pentikäinen, Eeva Litmanen, Martti Tschokkinen, Carl-Kristian Rundman, Pekka Räty ja Harri Hyttinen

Kuvasuhde: 16:9
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi
Tekstitys: ei tekstityksiä
Valmistusvuosi: 1987
Kesto: 87 min
K-15

Toiminta/trilleri. Levyssä muutamia hentoja hiusnaarmuja (toimii virheettömästi), myös kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa muutamia DVD- ja Blu-Ray-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,50 €
Sulkeutuu 29 vrk 7 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,50 € Sulkeutuu 29 vrk 7 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.