Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksi kovakantista albumia

-------------------------------------------------
1 kirja: Kyyroksen sotaretki (2011)

Vuonna 401 eaa. Sokrateen oppilas Ksenofon lähtee ystävänsä kutsumana tutustumaan Persian kuninkaan veljeen Kyyrokseen ja päätyy osallistumaan tarkkailijana tämän sotaretkeen kuningas Artakserkseksen joukkoja vastaan.

Matkasta muodostuu valheiden ja verenvuodatuksen noidankehä. Ksenofon ja 10 000 mukaan huijattua kreikkalaista palkkasoturia huomaavat olevansa motissa keskellä maailman suurinta imperiumia, petettyinä ja alivoimaisina.

Persian kuningas tarjoaa vaihtoehdoiksi joko antautumista orjiksi tai kuolemaa. Joukko valitsee ratkaisuksi taistelun tiestä kotiin!

Anabasis on uskomaton tositarina, maailman ensimmäinen silminnäkijän kirjoittama sotareportaasi.
------------------------------------
2 kirja: Tuhanten miesten marssi (2013)

Vuonna 401 eaa. kreikkalaisten suuri sotaretki kuningas Artakserkseksen joukkoja vastaan on muuttunut nöyryyttäväksi ja olosuhteiltaan lähes sietämättömäksi paluumatkaksi.

Tehtäväänsä alkujaan huijattu pieni sotajoukko joutuu pakon edessä uhmaamaan mahdottomia vastuksia ja ylivoimaista vihollista, joita he kohtaavat jatkuvasti. Kaikki joutuvat tekemään uhrauksia. Sadat sotilaat eivät enää koskaan näe kotimaataan.

Tuhanten miesten marssin tallensi jälkipolville kirjailija Ksenofon, joka näki ja koki itse kaikki matkan koettelemukset. Hän ei silti ajautunut tunteidensa vietäväksi, vaan pysyi koko ajan asiassa kertoen myös omista peloistaan ja tekemistän virheistä.

Anabasis on peittelemäton ja rehellinen selonteko, maailman ensimmäinen silminnäkijän kirjoittama sotareportaasi. Petri Hiltunen on muokannut Ksenofonin tarinasta elävän sarjakuvaklassikon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 16:20

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.