Kuvaus

Per Edvin Andersson on koulukodin kasvatti, joka on harjaantunut taistelemaan sekä kehässä että sen ulkopuolella. Esteettömyystodistuksen saatuaan hän lähtee merille, mutta myöhästyy laivastaan Rotterdamin satamassa ja värväytyy Ranskan muukalaislegioonaan.

Mies hakee vaikeuksia ja löytää niitä. Laskuvarjorykmentin hopeiset siivet vaihtuvat kurikomppanian rautaisiin kahleisiin, mutta Andersson päättää kestää, piruuttaan. Hänestä tulee Sahara, häikäilemätöln palkkasoturi,, joka ei säästä ketään - mutta vähiten itseään.

Sahara myy ammattitaitoaan eniten tarjoavalle. Marseillesissa hän värväytyy isolla rahalla Kongossa käytävään sotaan, josta palaa rahattomana Suomeen vain huomatakseen, ettei arkinen elämä enää voi tarjota riittävästi haasteita.,

Turhautunut Andrsson tekee sopimuksen Espanjan muukalaislegioonan kanssa ja saa komennuksen kommandojoukkueeseen,  mutta joutuu virumaan taposta sotilasvankilassa. Monien henkeäsalpaavien vaiheiden jälkeen hän päättyy amerikkalaisen palkkasoturijärjestön koulutusleirille Nicaraguaan ja tastelee kahteen otteeseen Angolan sisällisodassa.

Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Andersson on yhä elossa ja valmis haastamaan koko yhteiskunnan, Hänen kirjansa Sahara on paitsi raaka tosikertomus sodasta ja sen ammattilaisista, myös inhimillienn selviytymistarina. Petri Sarjasen neljäs teos piirtää arpiset kasvot suomalaiselle  palkkasoturille

2. p. 2002, Revontuli, 204 s. KOvakantinen kirja kansineen on mielestäni todella hyväkuntoinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9 €
Sulkeutuu 119 vrk 2 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9 € Sulkeutuu 119 vrk 2 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.