Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Per Edvin Andersson on koulukodin kasvatti, joka on harjaantunut taistelemaan sekä kehässä että sen ulkopuolella. Esteettömystodistuksen saatuaan hän lähtee merille, mutta myöhästyy laivastaan Rotterdamin satamassa ja värväytyy Ranskan muukalaislegioonaan.

Mies hakee vaikeuksia ja löytää niitä. Laskuvarjorykmentin hopeiset siivet vaihtuvat kurikomppanian rautaisiin kahleisiin, mutta Andersson päättää kestää, piruuttaan. Hänestä tulee Sahara, häikäilemätön palkkasoturi, joka ei säästä ketään - mutta vähiten itseään.

Sahara myy ammattitaitoaan eniten tarjoavalle. Marseilessa hän värväytyy isolla rahalla Kongossa käytävään sotaan, josta palaa rahattomana Suomeen vain huomatakseen, ettei arkinen elämä enää voi tarjota riittävästi haasteita.

Turhautunut Andersson tekee sopimuksen Espanjan muukalaislegioonan kanssa ja saa komennuksen kommandojoukkueeseen, mutta joutuu virumaan taposta sotilasvankilassa. Monien henkeäsalpaavien vaiheiden jälkeen hän päätyy amerikkalaisen palkkosutijärjestön koulutusleirille Nicaraguaan ja taisteee kahteen otteeseen Angolan sisällissodassa.

Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Andersson on yhä elossa ja valmis haastamaan koko yhteiskunnan. Hänen kirjansa Sahara on paitsi raaka tosikertomus sodasta ja sen ammattilaisista, myös inhimillinen selviytymistarina"

1999. 204 sivua. Sidottu. Kirjaston poisto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.12.2017 18:04

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.