Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huom kuvassa on nippuside jotta kiinnitystappi ja koukku pysyy näppärästi yhdessä vain säilytykseen ajan ettei huku toisistaan. Irroitettava koukku niille jotka on hajoittanut tai hävittänyt alkuperäisen. Mieluiten nouto, mutta posti ja kaikki muutkin tavat onnistuu. Kunhan myös maksaa kulut siitä. En ole painosta varma, mutta toimituskulut menevät painon mukaan. Voisin maalata ja kiilottaa koukun, mutta hinnan ales saamiseksi annan sen hauskuuden ostajalle. Kunto on kuitenkin kohdallaan jolloin voisin periaatteessa laittaa kunto HYVÄ. Kaikki olennainen toimii kuitenkin. En jaksa muutamalla eurolla myydä, mutta jos hinta on liikaa tehkää tarjous jos kiinostaa.


Tämä on tarkoitettu alunperin 405 MI16 autoon, mutta auto meni ruttuun ja tämä jäi jäljelle koko setistä. Voin ottaa aidosti kiinnostuneille huutajille tarkemmat mitat, mutta minusta se on aika sama ollut joka mallissa sen ajan Pösöille. Tarkistakaa jostain jos ette ole varma. 

Tarkista myös muut kohteet. Monesti samoihin toimituskuluihin mahtuu enemmän kuin yksi kohde!
Tämä kuvauksen kohta on yleis neuvo ostajalle ja on hyödyllistä ehkä lukea ennen kuin huutaa. Jos haluat enemmän kohteita kuin yhden osta yksi huuto netin kautta ja lopuista voidaan sopia sähköpostilla jolloin otan ne kohteet pois joista saamme kaupat sovittua. 
Yleensä esim. kaksi sarjakuvalehteä mahtuu samaan kuoreen ja neljän kohteen jälkeen paino voi mennä 10kg asti jos oletetaan että se on paketti muodossa ja toimituskulut menevät yli 6-7€ tai jos on pakko mennä postin paketiksi toimituskulut ovat luultavasti enemmän. Pelejäkin joskus mahtuu kaksi samaan kuoreen. Joissain asioissa alle 1kg tilauksissa toimituskulut jäävät 4,8-6€. Voit kysyä etukäteen minkälainen lasku tulee jos tilaat enemmän ja annan tarjouksen olettaen että haluttuja kohteita ei ole huudettu. Jos tarjous kelpaa otan kohteet pois ja lopun hoidamme sähköpostitse. Siis muita kohteita saa halvemmalla jos haluaa ostaa isomman määrän kohteita ja siten voit säästää ehkä 10-20% yhteis hinnasta. Sähköpostiin voi ottaa osto mielessä suoraan yhteyttä jos esim. kiire saada lahjaksi tai kyse on monesta kohteesta. Myös kaikkia muitakin tuotteita saa samaan pakettiin painorajojen mukaan ja aina yritän saada halvimman tavan toimittaa useampi tuote perille mahdollisimman nopeasti. 


Mielellään en erottele tarjous-pakettien lehtiä tai muita kohteita toisistaan joten vähintään yksi paketti on ostettava ja loput esim. lisä lehdet tai pelit voidaan sopia niistä mitä on jäljellä myynnistä sitten erikseen vaikka sähköpostilla joonas.hamalainen@hotmail.com. Ei sitten postiin mitään pelkkiä kyselyjä jos ei ole aikomusta ostaa yhtään kohdetta. 
En vastaa siitä jos pakettien liimat ovat pettäneet lähetyksen aikana, koska se altistuu lämpötila vaihteluille postin kuljetuksen aikana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.8.2017 12:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.