Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos KENNEDYN MURHAN diggareille. AIKA ISO KOKOINEN KIRJA.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN, ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. Ja PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10kg tavaraa :-)

MAKSAA TILATESSA 29.40e + PK. -> KATSO   http://www.adlibris.com/fi/kirja/kennedyn-murhan-salattu-historia-9789511272038

Philip Shennon: KENNEDYN MURHAN SALATTU HISTORIA 

Presidentti John F. Kennedyn murhan salaiset kansiot aukeavat.
Kennedyn salamurhaa seurannut tutkinta oli täynnä outoja piirteitä ja suoranaista peittelyä. Miksi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA, liittovaltion poliisi FBI ja muut vaikutusvaltaiset tahot salasivat keskeisiä tietoja murhaa tutkineelta Warrenin komissiolta? Oliko murhan takana vain Lee Harwey Oswald? Olisiko murha pystytty estämään? Kuuluisan tutkivan toimittajan teos pureutuu maailman suurimpaan murhamysteeriin. Trillerimäisessä kuvauksessa paljastuu salakähmäinen peli ennen ja jälkeen murhan, ja samalla hahmottuvat murhatutkimuksen ulottuvuudet aina räjähdysherkkiin suurvaltasuhteisiin saakka. Kirja nousee jo ilmestyessään Kennedyn murhaa käsitelleiden kirjojen klassikoksi.
Arvostettu journalisti Philip Shenon on työskennellyt pitkään New York Timesin toimittajana ja kirjoittanut aiemmin menestysteoksen The Commision: The Uncensored History of the 9/11 Investigation, jossa hän käsitteli vuoden 2001 terrorihyökkäysten tutkintaa.

Suomentanut Pekka Tuomisto

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy Keutuu 2013

sivuja 700

SAMALLA PK:lla saa tulemaan toistaiseksi 10kg tavaraa.

VOITTOHUUTO ja PK. 6,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti enn ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
tai
Sulkeutuu 116 vrk 23 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,95 € Sulkeutuu 116 vrk 23 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.