Kuvaus

 

Dr. Philin menestysteos parisuhteen elvyttämiseen

Hyvässä parisuhteessa ei riidellä? Hyvä parisuhde edellyttää yhteisiä harrastuksia? Parisuhde paranee heti, kun kumppani muuttuu?

Psykologi Phillip C. McGraw purkaa teoksessaan kymmenen tavallisinta harhaluuloa, joita ihmisillä on hyvästä parisuhteesta. Kirjan neuvoilla kumppanikin saadaan muuttumaan, mutta pääkohteena on lukija itse. Hän joutuu tutkimaan omaa käytöstään ja käsityksiään ja kohtaamaan myös ikävimmät puolensa ja tunteensa.

Pelasta parisuhteesi menee suoraan parisuhteen ytimeen monivalintatehtävillä ja kysymyksillä, joilla kartoitetaan suhteen tila ja sen keskeiset ongelmat. Käytännönläheiset tehtävät jatkuvat läpi koko teoksen auttaen suhteen solmukohtien avaamisessa. Kirja on ratkaisukeskeinen ja konkreettinen neuvoissaan ja opastaa vaihe vaiheelta rakentamaan uudelleen kadonneen yhteyden kumppanien välille. Toivottominkin suhde voidaan pelastaa!

Amerikkalaisen Phillip C. McGrawn elämänhallintaoppaita on myyty yli 5 miljoonaa kappaletta eri puolilla maailmaa. Lisäksi Dr. Phil tunnetaan suositusta keskusteluohjelmastaan, jota on esitetty myös Suomen televisiossa.Kovakantinen. WSOY 2004.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 11 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,90 € Sulkeutuu 2 vrk 11 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.