Kuvaus

[AC0716]

Kuvanmukainen,   HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva nidottu K.A. Fagerholm / Urho Kekkosen klaanien diggareille.

Pia Maria Montonen: Valtakunnan miniä - Brita Kekkonen

Brita Kekkosen (1927–2013) odotetut muistelmat

Lahjakkaasta puhemiehen tyttärestä diplomaatin puolisoksi, Sylvi ja Urho Kekkosen miniäksi ja kulttuuripersoonaksi.

Puhemies K.-A. Fagerholmin tytär Brita ja pääministeri Urho Kekkosen poika Taneli vihittiin vuonna 1952, ja neljä vuotta myöhemmin nuorten isät olivat vastakkain presidentinvaaleissa. Vaalit voitti Kekkonen kahdella äänellä, ja Tanelista ja Britasta tuli oman aikansa Romeo ja Julia. Parin myrskyisästä avioliitosta raportoitiin ahkerasti lehdistössä.

Britan suhde anoppiinsa Sylviin oli ongelmallinen; sen sijaan välit appiukko Urho Kekkoseen olivat hyvät. Presidentti arvosti suorapuheisuutta, ja Brita oli tunnetusti Rouva Suorasuu muuallakin kuin perhepiirissä. Brita Kekkosesta tuli diplomaatin puoliso, ja pariskunta eli ja työskenteli eri puolilla maailmaa 27 vuotta – aina Tanelin itsemurhaan asti.

Pia Maria Montonen on vapaa kirjoittaja. Teos perustuu Kekkosen ja Fagerholmin perhearkistoihin ja keskusteluihin Brita Kekkosen kanssa.

WSOY 2014

Yhteistyössä Bonnier Books Finland

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavastoi en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 52 vrk 7 h 3 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 52 vrk 7 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.