Tuote on myyty käyttäjälle jormametu hintaan 10 €

Kuvaus

Pieni kauhu paketti

• Mother of Tears

Vuonna 1977 legendaarinen ohjaaja Dario Argento teki elokuvahistoriaa maagisella Suspirialla, jota pidetään yhtenä kauhuelokuvan kiistattomista klassikoista. Kolme vuotta myöhemmin tarina jatkui elokuvassa Inferno. Vuosin jälkeen Argento palaa vihdoin asiaan: Mother of Tears on mestariohjaajan The Three Mothers -trilogian itsenäinen kolmas osa.

Mater Lachrymarum - noitasisaruksista mahtavin - herää henkiin, kun kaunis museotyöntekijä Sarah (Asia Argento, Marie Antoinette, Petollinen on ihmissydän) avaa vanhan uurnan ja vapauttaa noidan hengen satojen vuosien unesta. Pian Roomaa ravistelee väkivaltaisuuksien aalto: noitien esiäiti houkuttelee paikalle joukon kaltaisiaan juhlimaan uuden aikakauden alkua. Verinen noitasapatti saa kaupungin kaaoksen valtaan. Sarah'lle selviää, että hänellä on tärkeä rooli pahojen voimien pysäyttämisessä.


• Day of the Dead

Day of the dead on George A. Romeron legendaarisen `Living dead´trilogian päätösosa. Elävät kuolleet ovat vallanneet maailman, ja vain kuorallinen ihmisiä on säässyt turvaan hylättyyn ohjussiiloon. Ryhmä koostuu sotilaista ja tiedemiehistä, Jotka yhdessä etsivät mahdollista muita selvinneitä ja yrittävät löytää tavan kontrolloida ihmislihaa metsästäviä zombeja. Yhteishenki alkaa kuitenkin rakoilla ja tilanne kiristyy kohti avointa yhteenottoa tutkijoiden ja psykopaattisen sotilasjohtajan välillä. Keskinäinen uhka aiheuttaa tilanteen, jossa turvapaikan suojaus pettää ja elävien kuolleiden aalto kuokuu viimeiseenkin inhimillisyyden saarekkeeseen.

• The Collector

Entinen linnakundi Arkin (Josh Stewart) murtautuu uuden työnantajansa kotiin tarkoituksenaan kuitata saaliilla velkansa ex-vaimolleen. Pahaksi onnekseen hän ei kuitenkaan ole asunnon ainoa kutsumaton vieras. Tappavilla tarkoitusperillä varustettu naamiomies on muuttanut talon kuolettavaksi sokkeloksi pakottaen voron taistelemaan niin omasta kuin ryöstettävienkin hengestä.

• Punainen Lohikäärme

Hannibal Lecter - trilogian ensimmäinen ja karmaisevin osa. 

Jotta ymmärtäisit, mistä pahuus on lähtöisin, sinun on palattava alkuun. Anthony Hopkins palaa estradille tähän asti hienoimmalla ja hyytävimmällä suorituksellaan kieroutuneena psykiatri Hannibal Lecterinä. Varhaiseläkkeelle vetäytynyt FBI:n agentti Will Graham (Edward Norton, Fight Club) kutsutaan jahtaamaan sarjamurhaajaa, joka tunnetaan nimellä "Hammaskeiju". Pysäyttääkseen raa´an murhaajan Grahamin on päästettävä Lecter päänsä sisään. Varaudu vapisemaan kauhusta, kun Graham kohtaa äärimmäisen kylmäverisen Lecterin tässä synkässä ja hiuksia nostattavassa trillerissä. Loistavaan näyttelijäkaartiin kuuluvat Oscar-ehdokas Ralph Fiennes, Academy Award -voittaja Emily Watson, Harvey Keitel, Mary Louise Parker ja Philip Seymour Hoffman.

• Hostel 1, 2, 3 (3-disc)

Hostel
Hostel on järkyttävä ja säälimätön tarina kolmesta Eurooppaa kiertävästä reilaajasta (Jay Hernandez, Asema 49 ja Derek Richardson, Tosinuija ja vielä nuijempi – Kun Harry tapasi Lloydin), joille vihjataan Bratislavassa sijaitsevasta retkeilymajasta, jonka viehättävät naiset tuntevat suurta vetoa juuri amerikkalaisiin miehiin. Päästyään vihdoin perille nuorukaiset huomaavat löytäneensä uuden harrastuksen – harrastuksen jossa he itse ovat pelivälineitä.

Hostel 2
Hostel: Part II. Järkyttävä ja julma jatko-osa maanalaisesta kidutusrenkaasta, jossa rikkaat liikemiehet maksavat omaisuuksia saadakseen kiduttaa ja murhata uhrinsa. Kaunis nuori nainen (Vera Jordanova) houkuttelee kolme Roomassa asuvaa amerikkalaisopiskelijaa mukaansa Slovakiaan lupaamalla naisille rauhallista elämänmenoa poissa suurkaupunkien kaaoksesta. Perille päästyään naiset huomaavat olevansa kauppatavaraa kansainvälisen kidutusrenkaan valikoimissa.

Hostel 3
Kovilla panoksilla palaaminen saa uuden, pahaenteisen merkityksen tässä selkäpiirtä karmivassa HOSTEL-sarjan kolmannessa osassa. Neljä kaverusta tapaa polttarimatkalla Las Vegasissa kaksi seksikästä seuraneitiä, jotka houkuttelevat heidän syrjäisiin yksityisjuhliin. Perille päästyään miehet tajuavat kauhukseen joutuneensa kieroutuneen kidutuspelin kohteeksi kaupungin sadistisimmassa show´ssa, jota pyörittää Elite Hunting Club.

• The Hills Have Eyes 1 ja 2     

The Hills Have Eyes 
Shokin toisensa jälkeen tarjoava kauhutrilleri, joka pelästytti elokuvissa kävijät kautta maailman, nostaa pelon nyt seuraavalle asteelle tässä unrated-erikoisversiossa, joka sisältää ylimääräistä, teattereissa esittämätöntä kuvamateriaalia ja kuolettavan upeita DVD-ekstroja! Autoretki halki mantereen saa kuolettavan käänteen tässä selkäpiitä karmivassa uudessa versiossa Wes Cravenin kauhuklassikkomestariteoksesta, joka kertoo omituisen ja verenhimoisen mutanttiklaanin saaliiksi New Mexicon erämaassa joutuneesta perheestä. Hyytävällä kauhulla, kammottavilla maskeeraustehosteilla ja sydämet pysäyttävällä jännityksellä ryyditetty The Hills Have Eyes saa sinut melkein tipahtamaan penkiltäsi - ja menettämään mielenterveytesi!

The Hills Have Eyes 2
Lujimmat huudot saattavat olla omasi kun eläydyt pidennettyyn The Hills Have Eyes 2 unrated-versioon, johon on lisätty hyytäviä kohtauksia joita ei nähty teatteriversiossa. Paketin kruunaavat graafisen väkivaltaiset bonusmateriaalit ja tappavan tehokas vaihtoehtoinen loppu! 

Shokeeraavaa ykkösosaakin enemmän verta ja suolenpätkiä sisältävän jatko-osan järkyttävät tapahtumat näkyvät kukkuloilla kaksi vuotta sen jälkeen kun kovaonninen Carterin perhe joutui kannibaalimutanttien hyökkäyksen kohteeksi New Meksikon autiomaassa. Tällä kertaa ryhmä rutiinitehtävää suorittavia kansalliskaartin alokkaita joutuu vastakkain samojen verenhimoisten kummajaisten kanssa. 

Mutta mutanttipäälliköllä on tarvetta muullekin kuin välipalalle – hän etsii naaraita jatkamaan sairasta sukuaan.

• Romasanta

1800-luvun puolivälin espanjalaiskaupunki Allariz elää kauhun vallassa. Lähialueella on tapahtunut useita henkilöiden katoamisia, silvottuja ruumiita on löytynyt, eikä virkavallalla tunnu olevan keinoja syyllisen löytämiselle ja rauhan palauttamiselle. Uusien veritöiden myötä väestön pelko alkaa kääntyä vainoharhaiseksi raivoksi, ja hirmutöiden tekijäksi aletaan epäillä ihmissutta. Mutta suden saalistaminen vaatii myös sen ihmishahmon kiinniottamista... Alueella matkaava Manuel Romasanta on helppo ja usean mielestä oikea kohde epäilyille. Onko Romasanta Allarizissa raivoava ihmissusi - hirviö, jonka jälkeensä jättämä verivana voidaan katkaista ja sen pahat muistot puhdistaa ainoastaan verta vuodattamalla. Metsästys on alkanut... Tarina perustuu tositapahtumiin.

• The Eye

Mun sokeutui kaksivuotiaana. Nyt, vuosia myöhemmin riskialtis sarveiskalvonsiirto palauttaa hänen näkönsä ja normaalin elämänsä, kunnes selittämättömät, painajaismaiset näyt alkavat vainota hänen jokapäiväistä elämäänsä. Mystiset hahmot ja oudot näyt tekevät hänet miltei hulluksi, ja hän näkee peilikuvassaan Lingin, sarveiskalvon alkuperäisen omistajan kasvot. Miksi hän näkee enemmän kuin muut? Mikä oli Lingin kohtalo ja voiko oudot näyt saada loppumaan? 

• Buried Alive

Clint Goodman elää helppoa elämää pienessä kylässä, missä hän kasvoi lapsena. Mutta hänen vaimonsa Joanna ei ole tyytyväinen, vaan haluaa enemmän glamouria elämäänsä. Joannalla on rakastaja, joka antaa hänelle ideoita, miten tylsästä aviomiehestä voisi helposti päästä eroon. Ja kun odotettavissa on suuri summa rahaa perittävänä Clintin omaisuudesta, ei Joannan tarvitse miettiä kahdesti mitä täytyy tehdä.

• Pedon Verta

Neljä nuorta tien päällä. Metsätiellä he ottavat kyytiinsä liftarin. He tajuavat aivan liian myöhään, että tyttö pakenee jotain hirvittävää. Täällä, kaukana sivistyksestä, on nimittäin miehiä, joilla on raaka viikonloppu harrastus: he ajavat takaa, silpovat ja teurastavat ihmisiä kuin avuttomia eläimiä. Joka kerrran on astunut jalallaan heidän metsäänsä, ei pääse sieltä elävänä. 

• The Uninvited

Korealaisen Kim Jee-Woon vuonna 2003 ohjaamaan Changhwa, Hongryon -elokuvaan perustuva The Uninvited kertoo Annasta, joka palaa kotiin sairaalasta oltuan siellä toipumassa äidin traagisesta kuolemasta. Annan toipuminen kokee kuitenkin takaiskun kun hän huomaa, että hänen isänsä on mennyt kihloihin äitinsä entisen hoitajan Rachelin kanssa. Seuraavana yönä hän näkee äitinsä haamun, joka varoittaa Annaa Racheliin liittyvästä vaarasta. 

Yhdessä siskonsa kanssa Anna yrittää varoittaa isäänsä, että hänen tuleva morsiamensa ei ole se joka väittää olevansa. Tuloksena on tappava äitipuolen ja siskosten välisten tahtojen taistelu. 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2017 11:44

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.