Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pieni radiomikseri / interface joka on tarkoitettu esimerkiksi uutistenlukuun, spiikkauksiin radiossa/TV:ssä ja puhelinhaastattelujen tekemiseen.
Suunniteltu alunperin BBC:lle, mutta tätä on ostanut moni muukin radioyhtiö jolle raha ei ole kynnyskysymys.

HUOM! Mukaan tulee kytkentäkaaviot ja piirilevyjen osasijoittelukuvat paperimuodossa. (Dokumentit kuuluvat tietysti valmistajan tekijänoikeuden piiriin eli tarkoitettu vain ostajan omaan käyttöön eikä levitykseen.)

Korkealuokkainen (diskreetti) balansoitu mikkivahvistin. Neljä stereolinjasisääntuloa, joista kolme balansoitua ja yksi tavallinen balansoimaton. Kaksi balansoitua stereolähtöä. Päälähdön saa monosummattua etupaneelin valopainikkeella. Kuuntelutoiminnot eli tehokas kuulokevahvistin ja ohjelmahuippuarvomittari (PPM). Etulevyn valopainikkeella kuunteluun on valittavissa laitteen oma ulostulo tai ulkoinen äänilähde.

Erikoisuutena on sisäänrakennettu studiotason puhelinhaastattelulaitteisto, jossa on jopa adaptiivinen sivuäänenpoisto. Se kompensoi linjan automaattisesti niin ettei linjalta tuleva heijastus tee juontajan äänestä puhelinmaista vaan se kuulostaa samalta kuin normaali studiojuonto. Puhelinhaastattelulaitteisto on oma piirilevynsä ja sen voi halutessaan irrottaa ja käyttää radion lähetysyksikössä puhelinohjelmien tekemiseen. Piirilevy on sama kuin Sonifexin erikseen myymissä koteloiduissa puhelinhaastettelulaitteissa, jonka jäljiltä on myös valmiina jakit audiolle sisään ja ulos. Skemoista selviää kytkentä.

Kohtuullisen siistissä kunnossa ja lapun mukaan toimivana laitettu varastoon. Pikaisesti testasin, että ääni menee läpi. Ymmärrys elektroniikasta suotavaa, ellei mene keräilijän kokoelmaan.


Huutopaketti lienee edullisin toimitustapa. Vain todelliset kulut, ei mitään ylimääräistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2022 12:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.