Kuvaus

Jalallinen  tarjotin on 16cm halkaisijaltaan ja se nostaa 6 cm korkealle esiteltävän kohteen, usein ne olivat piparkakkua ja muuta pientä. Valmistaja on saksalainen Villeroy & Boch ja joskus Jugend tyylin aikakautena, valmistuspaikka oli Wallerfangen !!! Harvinainen ja kukkakuvio on nimeltään Feldblumen....niittykukkia . Kaunis ja painaa 295g. On ehjä, mutta pientä sanomista on:

Joku öykkäri on stumpannut tupakkaa keskelle ja sitä en saa pois, se on polttanut glasuuria hieman kuprulle siitä kohtaa ja joku tummempi pieni läiskä. Aivan ehjänä pitäisin arvona noin 150 euroa.

A04DZ703 Jalallinen tarjotin Villeroy & Boch antiikkia ja yli 100v vanha. 

Villeroy & Boch on saksalainen posliini ja keramiikka alan tehdas, joka valmistaa WC pönttöjä ja kaakeleita, monenmoista keramiikka esinettä ja tehdas sijaitsee lähellä Luxemburg rajaa....monet arvostavat tehtaan tuotannosta vain joidenkin tehtaiden tuotteita, yleensä Saksan tehtaan esine on arvossaan. 

Tehtaalle tuli "isossa lännessä " koulutettu ekonomi sukupolvi, ja heille ei perinne, periaate, lojaalisuus ja korkea laatu olleet enää ideaali arvoja, vaan he halusivat markkinoida ja rahaa ja rahaa !!! Se kostautui, kun tehdas rupesi ostamaan Aasiasta tavaraa, johon merkattiin heidän nimi ja logo.....asiakas luuli kyseessä olevan Villeroy & Boch tuote.....höpsis töppöseen !!!

Aasiassa valmistettu halpa tavara ja siihen oli ympätty nimi ja sitä mainosrumpu ja markkinointi osasto tuputti asiakkaille...he pettyivät ! Käänsivät selkänsä koko merkille!  Nykyään on syytä katsoa, seisooko tavarassa todella Made in Germany lause tai onko tehtaan leimassa paikkakunta myös sanottu? Ikävä rahanahne "jenkkityyli " karkotti monia pois tästä merkistä....mutta jos on vaativa ja tarkka "Pirkko "   , voi yhä löytää kunnon tavaraa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,99 €
Sulkeutuu 70 vrk 9 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,99 € Sulkeutuu 70 vrk 9 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.