Kuvaus

Käyttämätön neuvostoliittolainen postikortti vuodelta 1985. Postikortin taustapuolella on painettu 4 kopeekan postimerkki. Kortin kulmat ovat kuluneet.


Maksu seitsemän päivän kuluessa huudon sulkeutumisesta ellei toisin sovita.
Tilitiedot saat huudon sulkeuduttua vakioviestillä meklarin sulkeutumisviestin yhteydessä.

 

Hakusanat: hevonen

Vaskiratsastaja (ven. Mednyi vsadnik) on Pietarin kaupungin kuuluisimpiin kuuluva julkinen monumentti, tsaari Pietari Suuren ratsastajapatsas, joka on pystytetty näkyvälle paikalle Nevan rannalle Amiraliteetin ja Iisakinkirkon läheisyyteen Senaatinaukiolle (entinen Dekabristien aukio). Patsaan alkuperä juontaa vuoteen 1765, jolloin keisarinna Katariina II halusi osoittaa kunnioitusta suurta ihannettaan Pietari I:stä kohtaan nimenomaan muistomerkin muodossa. Toinen keisarinnan motiivi oli se, että syntyperältään saksalaisena hän halusi luoda jatkuvuuden tuntua itsensä ja suuren edeltäjänsä välille. Patsas paljastettiin vasta 1782.

Patsaan nykyinen nimi tulee Aleksandr Puškinin vuonna 1833 kirjoittamasta runoelmasta Vaskiratsastaja, joka käsittelee patsasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

1,20 €
Sulkeutuu 55 vrk 17 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,20 € Sulkeutuu 55 vrk 17 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.