Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Piippo Sinikka - Salo Ulla: Mielen ja rakkauden kasvit
Kustantaja: WSOY, 2006,  432 sivua, painos: 1, Kunto: hyvä (etulehdellä taite), Sidottu, kuvakansi

Monipuolinen ja laaja Mielen ja rakkauden kasvit on ensimmäinen virkistävistä ja rentouttavista kasveista, sukupuolista vireyttä antavista kasveista ja huumekasveista kertova kirja Suomessa. Se antaa asiantuntevaa ja luotettavaa tietoa tästä kiistellystäkin kasvien ja sienten maailmasta. Kiehtovaan aiheeseen johdattelee tunnelmallinen, valokuvista ja vanhoista piirroskuvista koostuva nelivärikuvitus.

Kirjassa kerrotaan, miten kasvien ja sienten sisältämät aineet vaikuttavat aivoihin ja muihin kehon osiin ja mitä vaaroja niiden käyttöön liittyy. Kirjassa kuvataan myös kasvien pitkää ja vaiheikasta historiaa muun muassa shamanismissa ja noituudessa sekä niiden käyttöä nykyisin niin lääketieteessä, aromaterapiassa, homeopatiassa, kosmetiikassa kuin ruoanlaitossakin. Kirja esittelee myös kasveihin liittyvää lainsäädäntöä.

Mielen ja rakkauden kasvit -kirjassa esitellään noin 160 kasvi- ja sienilajia ja -sukua eri puolilta maailmaa. Toiset lajeista ovat historian hyvin tuntemia ja maineikkaita, osa vasta viime aikoina tutkimuksen paljastamia. Kirja esittelee turvallisia mieltä kuntouttavia stimulantteja ja rentouttajia, jotka antavat lisävoimaa arkeen, ja ensimmäistä kertaa Suomessa on nyt saatavissa puolueetonta tietoa huumekasveista ja -sienistä.

Kirjan kirjoittajat ovat Helsingin yliopiston kasvi- ja sienitieteilijöitä.

tietokirjallisuus, kasvit, lääkekasvit, huumekasvit, yrtit, luonnonkasvit, terveysvaikutukset, käyttö, luonnonlääkkeet, luonnonparannus, kasvitiede

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2020 19:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.