Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarjolla olisi kuvien mukava pikku paketti John Carpenter -leffoja ja niiden "jatko-osia", jotka eivät välttämättä ole ns. John Carpenter -leffoja. Paketti sisältää kaksi blu-ray-leffaa (Säpinää Chinatownissa ja The Thing vuodelta 1982) sekä kolmetoista DVD-leffaa.

Paketin kunto on yleisesti ottaen siisti ja hyvä. Kaikkien DVD-julkaisujen muovikotelot ja kansipaperit ovat siistit ja hyväkuntoiset, koteloista voi löytyä lähinnä jotain ns. "hyllykulumaa", ja ainoastaan Vampyyrit-trilogian erillinen pahvikotelo on muihin koteloihin verrattuna kuntoluokitukseltaan tyydyttävä. Kaikki DVD-levyt ovat kahta lukuun ottamatta siistit ja hyväkuntoiset, jotain vähäistä / pientä jälkeä voi löytyä kirkkaan valon alla tarkasteltuna. Molemmat blu-ray-julkaisut ovat kunnoltaan uudenveroiset. Kunkin nimikkeen kohdalta löytyy lisäksi kuntoluokitusmerkintä uudenveroinen = UV, hyvä = H, tai tyydyttävä = T. Suurimman osan elokuvista olen katsellut ja loput levyistä olen testannut, enkä havainnut niiden toiminnassa ongelmia tai häiriöitä.

Olen merkinnyt kunkin nimikkeen kohdalle, onko kyseessä suomijulkaisu = SJ (suomenkielinen takakansi), pohjoismainen julkaisu = PJ, vai brittijulkaisu = BJ. Yksi julkaisuista (The Fog) on tässä suhteessa hieman omituisempi tapaus, ja nimikkeen kohdalta löytyykin asiasta tarkempi kuvaus. Kaikille elokuville löytyvät suomenkieliset tekstitykset, ja kaikki levyt toimivat normaalisti Suomessa. Paketissa ei ole mukana vuokrapoistoja. Alla on lista paketin sisällöistä: 

01. Fog, The (Usva) - ?? - H (vuoden 1980 elokuva eli se John Carpenterin versio; sisältää 2 levyä, jotka ovat luultavasti joko pohjoismaisen- tai suomijulkaisun levyjä; kansipaperi on hieman eksoottisempi kotituloste (kts. kuvat), jolla on lähinnä koristeellista arvoa; kansipaperin tuloste on kuitenkin suhteellisen hyvälaatuinen ja tulostettu paksulle paperille)
02. Halloween - SJ - H
03. Halloween III - pahuuden yö - SJ - H (Halloween 3 - pahuuden yö)
04. Halloween 4 - paluu - SJ - H
05. Halloween 5 - kosto - SJ - H 
06. Halloween - H20 - PJ - H
07. Kirottu kaupunki - SJ - T (kotelon ja kansipaperin kunto hyvä, levyssä enemmän jälkeä)
08. Näkymättömän miehen muistelmat - SJ - H 
09. Pako L.A.:sta - SJ - T (kotelon ja kansipaperin kunto hyvä, levyssä enemmän jälkeä)
10. Pako New Yorkista - SJ - H 
11. Säpinää Chinatownissa - SJ - UV
12. Thing, The - BJ - UV (vuoden 1982 elokuva eli se John Carpenterin versio)

Vampires Collection, The (Vampyyrit-trilogian erillinen pahvikotelo on pohjoismainen painos, jonka kannet ovat englanninkieliset; pahvikotelo itsessään on ehjä, mutta siinä on jonkin verran pintajälkeä, minkä vuoksi sen kuntoluokitus on tyydyttävä; DVD-julkaisujen tiedot löytyvät alta):

13. Vampyyrit - SJ - H 
14. Vampires: Los Muertos - SJ - H 
15. Vampires: The Turning - SJ - H 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


220 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:16
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.1. klo 15:10

Ok. Pakettia en valitettavasti voi ostaa kun mulla on jo kaikki tarvitsemani Carpenteriin liittyvät elokuvat paitsi tuo. Mutta kiitokset kuitenkin.

muokattu 27.1. klo 20:06

Juu, eipä mitään.

27.1. klo 2:10

Moi. Voisitkohan myydä paketista erikseen Halloween 3 Pahuuden yön? Eli v.2012 Suomi-kansi-versio ...ja jos on mahdollista niin mikähän olisi hinta? En ole Huuto Plus-käyttäjä, joten en tiedä miten erilliskauppa onnistuisi?

muokattu 27.1. klo 21:50

Kiitoksia kysymyksestäsi ja kiinnostuksestasi tuotetta kohtaan, mutta myyn nämä ainoastaan pakettina. Voin kuitenkin harkita pienen alennuksen antamista koko paketista, jos sellainen kiinnostaa.