Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. PIKKU TRAKTORI 5 LOHIKÄÄRME. 2005 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 51 minuuttia. Lasten animaatio. K3. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Ei tekstitystä. 

Jälleen uusia seikkailuja Pikku Traktorin ja Aatun seurassa. He auttavat aina ystäviään ja näyttävät, ettei tarvitse olla suurin ollakseen paras! Sisältää jaksot: 1. Koiranpäiviä. Täplä-koira kuulee lampaiden ääniä ja juoksee mäen harjalle, mutta putoaakin alas jyrkänteeltä. 2. Parhaat koneet. Herra Kukkonen on päättänyt myydä sinisen traktorinsa Isoisen, koska markkinoille on tullut uusi, suurempi malli. Mutta kyllä hänen mielensä saadaan muuttumaan! 3. Lohikäärme. On Loropuron kylän jokavuotisen karnevaalin aika, ja Hannu ja Enni ovat riemuissaan: Aatu on suostunut naamioimaan Pikku Traktorin lohikäärmeeksi. 4. Vesipula. Hannu ja Enni tekevät taikavarvun löytääkseen vettä. 5. Juhlat. Herra Kukkonen pitää juhlat kaikille naapureilleen ja ystävilleen Loropuron kylässä. Aatullakin on yllätys Herra Kukkoselle.

 

2. BAMSE JA LENTÄVÄ MATTO. 1972 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää neljä jaksoa: Tulivuorenpurkaus: Lähellä kukkuloita sijaitseva tulivuori purkautuu. Pian sen jälkeen tulivuoresta kömpii ylös tultasyöksevä lohikäärme, jota Nallen ystävät pakenevat kauhuissaan... Nälkäinen lohikäärme: Nalle lähettää Pompin noutamaan jymyhunajaa isoäidiltä. Mutta ehtiikö Pomppi ajoissa ja riittävätkö herkut lohikäärmeen taltuttamiseen? Lentävä matto: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin ullakolta lentävän maton, joka lennättää heidät moniin tuntemattomiin paikkoihin ja jännittäviin seikkailuihin. Taikuri: Nalle ja Pomppi päätyvät matkallaan pilvien yläpuolella sijaitsevaan linnaan. Linnassa asustaa ilkeä taikuri, ja jälleen kerran kumppanukset joutuvat ottamaan jalat alleen...

 

3. BAMSE PEIKKOMETSÄSSÄ. 2005 Nordisk Film. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa. Tuotantovuosi 1991. Kesto 64 minuuttia. Piirretty. Ääni: suomi, ruotsi, tanska, norja. Tekstitys: ruotsi heikkokuuloisille. Mukana myös ruotsinkielistä lisämateriaalia.

Nalle syö joka aamu isoäitinsä valmistamaa jymyhunajaa ja niin hänestä tulee maailman vahvin nalle. Maailman kiltein nalle hän on jo ennestään. Yhdessä ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa Nalle kokee monta jännittävää seikkailua.
DVD sisältää neljä jaksoa: Aarrekartta: Nalle ja Pomppi löytävät isoäidin talosta vanhan aarrekartan. Kaikki nauravat heidän puuhilleen, mutta eräänä aamuna kartan avulla rakennettu Viktoria-laiva on valmis. Aarteenetsintämatka: Kumppanukset lähtevät aarrejahtiin Susi ja merirosvot tiukasti kannoillaan. Monien jännittävien vaiheiden jälkeen selviää, kuka aarteen loppujen lopuksi saa. Nalle peikkometsässä: Pompin korvat muuttuvat porkkanoiksi, Mikki-tyttö saa luutahännän, Sudesta tulee ilmapallo ja Aasi muuttuu porsaaksi. Onko Hia-Hia noita alkanut taikoa jälleen? Jos näin on, niin ainoastaan Nalle pystyy pysäyttämään hänet...

Maailman vahvin nalle eli Bamse on ruotsalaisen Rune Andréassonin luoma sarjakuvahahmo. Sarjakuvaa alettiin julkaista 1966 ja oman lehden hahmo sai 1973. Jo vuonna 1966 Nallesta tehtiin kuusi mustavalkoista piirroslyhytfilmiä. Vuosina 1972-91 tehtiin kymmenen värianimaatiota: Aarrekartta (Skattkartan) 1972, Aarteenetsintämatka (Skattsökarfärden) 1972, Tulivuorenpurkaus (Vulkanutbrottet) 1972, Nälkäinen lohikäärme (Den hungriga draken) 1972, Susi syö jymyhunajaa (Vargen äter dunderhonung) 1972, Lentävä matto (Den flygande mattan) 1972, Taikuri (Trollkarlen) 1972, Pikku aasi (Den lilla åsnan) 1981, Suuri kilpajuoksu (Den stora kapplöpningen) 1981 ja Nalle peikkometsässä (Bamse i trollskogen) 1991. Suomessa animaatiot on julkaistu kolmella DVD:llä. Animaatioita on esitetty FST:llä.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 112 vrk 18 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 112 vrk 18 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.