Kuvaus

110 cm yhtenäinen pätkä: Hyvä laatu, kirkas ja pitkäaikainen pimeässä hohtava SININEN fotoluminenssiteippi. Kun valossa täysin latautunut teippi on ollut pimeässä 5 minuuttia, sen kirkkaus on edelleen noin 160 millikandelaa/neliömetri (halvoilla hohtoteipeillä jopa reilusti alle 50 mcd/m2).

Teippi on mattapintainen, siinä on helposti irrotettava taustapaperi ja teippi on helpommin taipuvaa kuin kiiltäväpintainen. Päivänvalossa väri on haalean harmahtavanvihertävä ja pimeässä teipin hohto on sinertävää. Teipin toisessa reunassa on pituussuuntainen matala ura noin 1,5 mm:n etäisyydellä reunasta. Ura on tehty valmistusvaiheessa helpottamaan teipin kiinnitystä kierittämällä putken, sauvan, vanteen ym. ympärille.

Teipin täysimääräiseen hohtoon riittää noin viisi minuuttia valossa: aurinko, loisteputki, halogeeni ja ksenon ovat parhaita "lataajia". Teippi hohtaa yön ylikin: teipissä on pimeään sopeutuneella näköaistilla havaittavissa vielä aamulla heikkoa hohtoa - kirkkaaksi sitä ei voi sanoa.

Teippi on myrkytön ja se kestää uudenveroisena jopa kymmeniä vuosia. Jatkuvassa voimakkaassa auringonpaisteessa käyttöikä on lyhyempi. Käyttökohteita: herätyskello, kännykkä, kameralaukku, selkäreppu, telttanarut, taskulamppu, TV:n kaukosäädin, fillari, skeittilaudat, lastenvaunut/-rattaat, kalastusvälineet (vapa), lastentarvikkeet, työkalut, hätäpoistumistiet... 

Huudettavana oleva teippi on 25 mm leveä, pituus on yksi 1,1 metriä, paino taustapapereineen n. 17 grammaa/metri. 


Tilitietoni ym. näet kohteen sulkeuduttua automaattiviestin lopusta.

 

 

Hakusanoja: fotoluminenssitarra hohtotarra hohtoteippi itsevalaiseva jälkivalaiseva jälkihohtava fotoluminenssi hohtotarra

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 14 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 20 vrk 14 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.