Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Paras laatu: kirkas ja pitkäaikainen pimeässä hohtava SININEN fotoluminenssiteippi. Kun valossa täysin latautunut teippi on ollut pimeässä 5 minuuttia, sen kirkkaus on edelleen noin 160 millikandelaa/neliömetri. Halvoilla hohtoteipeillä arvo on jopa reilusti alle 50 mcd/m2.

Teippi on mattapintainen, siinä on helposti irrotettava taustapaperi ja teippi on helpommin taipuvaa kuin kiiltäväpintainen. Päivänvalossa väri on haalean harmahtavanvihertävä ja pimeässä teipin hohto on sinertävää.

Teipin täysimääräiseen hohtoon riittää noin viisi minuuttia valossa: aurinko, loisteputki, halogeeni ja ksenon ovat parhaita "lataajia". Teippi hohtaa yön ylikin: teipissä on pimeään sopeutuneella näköaistilla havaittavissa vielä aamulla heikkoa hohtoa - kirkkaaksi sitä ei voi sanoa.

Teippi on myrkytön ja se kestää uudenveroisena jopa kymmeniä vuosia. Jatkuvassa voimakkaassa auringonpaisteessa käyttöikä on lyhyempi. Käyttökohteita: herätyskello, kännykkä, kameralaukku, selkäreppu, telttanarut, taskulamppu, TV:n kaukosäädin, fillari, skeittilaudat, lastenvaunut/-rattaat, kalastusvälineet (vapa), lastentarvikkeet, työkalut, hätäpoistumistiet... 

Huudettavana oleva teippi on 25 mm leveä, pituus on yksi metri. Teippiä on saatavilla myös pidemmissä erissä (sähköposti k.ride(at)netti.fi).


Tilitietoni ym. näet kohteen sulkeuduttua automaattiviestin lopusta.

 

 

Hakusanoja: fotoluminenssitarra hohtotarra hohtoteippi itsevalaiseva jälkivalaiseva jälkihohtava fotoluminenssi hohtotarra

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.10.2018 21:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.