Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lähde mukaan kuninkaallisten pingviinittärien, hyväsydämisen Crystalin ja riitaisan Lucindan, talviseen seikkailuun. Crystal uskoo, että taivaalta pudonnut kulkunen on peräisin joulupukin kulkueesta, mutta hovin väki kieltää joulupukin olemassaolon. Sisuuntunut prinsessa päättää selvittää kulkusen alkuperän ja samalla todistaa ystävilleen, että joulupukki on olemassa.

Jo aivan matkan alkumetreillä Crystalin ja Luciandan on unohdettava erimielisyytensä, sillä heidän on yhdessä selviydyttävä monista vaaroista. Matkalla etelänavalta pohjoisnavalle prinsessat pelastuvat täpärästi nälkäisten petojen hampaista ja he onnistuvat jymäyttämään ilkeät merirosvot kannoiltaan.

Ystävällisyys, rohkeus ja usko joulun sanomaan vahvistaa Crystalin ja Lucindan välit vähitellen lujaksi ystävyydeksi. Kokoperheen elokuva on lämminsydäminen animaatioseikkailu, joka ylistää ystävyyden ja luotettavuuden tärkeitä arvoja.
Ohjaaja: William R. Kowalchuk
Näyttelijät: Cathy Weseluck, Dale Wilson, French Tickner, Gary Chalk, Haylie Duff, Hilary Duff, Jason Michas, Kathleen Barr, Lee Tokar, Nicole Bouma, Richard Newman, Scott McNeil, Tabitha St. Germain

Piirretty

Kuvamuoto: 1.78:1
Ääni:
Suomi 2.0
Englanti 5.1
Ruotsi 5.1
Norja 5.1
Tanska 5.1

Kesto: n. 1 h 17 min
Ikäraja: K-3


Tuote on uusi, muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.