Kuvaus

Takana hakaneula, pinssi merkki on metallia ja vuodelta 1928, jolloin Saksan KÖLN kaupungissa järjestettiin 14. Urheilu Sport kisat. Juoksuun ja urheilun turnajaisiin osallistui peräti 200,000 ihmistä. 
Tämä pinssi neulamerkki on sieltä, toiminnasta oli puolet  militääristä ja puolet puhdasta kunnon urheilua,  kaikki halusivat juosta ja kuntoilla.

Merkki on 44mm korkea. Ikää on 90  vuotta. Hyväkuntoinen! käytetty  ja ehdottomasti aito .  Hieno Sport muisto.    Merkin valmistuksen aikana alkoi Saksan talouselämä  nousta kohisten.

Nazi-puolue ja hakaristi henkilöt eivät olleet vielä saaneet laillisilla vaaleilla valtaa, se tapahtui vasta  5 vuotta myöhemmin, kaiken demokratian taiteen ja sääntöjen mukaan. Nazit lupasivat kansalle työt ä ja kurinpitoa. 

 Nazit olivat Ääripuolue, puolue jolla oli hyvin voimakkaat kannanotot ja mielipiteet, näki ratkaisun väkivallassa ja radikaaleissa muutoksissa....nämä liikkeet saivat valtaa. Miksi näin? 

Usein arvellaan, että kansa oli kyllästynyt odottamaan ja halusi muutoksia, räväkkyyttä ja jonkinlaista tukevaa otetta asioihin....demokratia ja vehkeilevät politiikot jauhoivat samaa vuodesta toiseen...lupauksista ei pidetty kiinni ja nähtiin naapurimaissa syitä omaan heikkoon tilaan. Syytettiin muita ja nähtiin naapurimaiden toiminnassa vikoja, jolloin politiikot pääsivät itse kuin kettu veräjästä, syytetään vaan naapurimaata, he ovat syyllisiä kaikkeen oman maamme kurjuuteen.  ...kaikki kansalaiset  olivat passiivisia. Korruptio kukoisti ja politiikkoja lahjottiin. Ennenkaikkea se, että maan politiikkoja lahjottiin rahalla, usein oli korruptio joltakin suur-yritykseltä joka halusi näin ostaa itselleen etuja. 

Toisaalta oli demokratiassa vallalla jonkinmoinen vehkeily ja korruptio rahan käyttö, politiikko äänesti ja päätti asioista siten, kuka tai mikä järjestö antoi eniten korruptio etuja. Päätökset olivat usein vastaan kansan tahtoa, mutta minkäs teit.  

Se oli rikkaiden länsi oligarhien valtaa, raha pyörittää maailmaa ja se oli oivaa maaperää juuri ääriliikkeeille.  Rikkaat olivat usein erästä pientä uskontoryhmää, jotka olivat säästäneet ja hankkineet omaisuuttaan.   Puhutaan siksi Weimar Tasavallan IL-LIBERAALISTA DEMOKRATIASTA, siinä täyttyvät useat demokratian piirteet ja vaalit ovat lailliset ja rehelliset, mutta oikea kunnon päätäntävalta on jossain muualla, kuin kansalla .  Päätökset tekivät omien etujensa ja halujensa mukaan "piilossa olevat "  rikkaat ja vaikutusvaltaiset oligarhet.  Tilanne on yhä nykyään monessa maassa näin ja se ei ole tietenkään ihan oikeaa demokratiaa.

Nyky-USA:ssa käytetään taustalla olevista rikkaista ja mahtia omaavista henkilöistä nimitystä " DEEP STATE "

PIN30OK01 KÖLN Urheilu armeija Militääri neulamerkki Pinssi v. 1928 aito ja kohde on Hampurissa, Saksa

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Sulkeutuu 72 vrk 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 72 vrk 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.