Tuote on myyty käyttäjälle veikka07 hintaan 80 €

Kuvaus

VIRITINVAHVISTIN PIONEER STEREO RECEIVER MODEL SX-450. Täysin kunnossa oleva laadukas ja hyvä-ääninen vintage-viritinvahvistin. Huollettu sekä puhdistettu sisältä ja päältä 21.6.2021. Valmistusajankohta 1976. Päällyskansi ja takapaneeli mustaa erittäin jämäkkää metallia, sivupaneelit tummanruskeaa puuta ja etupaneeli harjattua harmaata alumiinia, kaikki runkorakenteet sisältä keltapassivoitua metallia. Made in Korea. Paino 8.6 kg. Leveyttä 44.8 cm, korkeutta 14.1 cm ja syvyyttä 30.7 cm. Teho 2 * 15 W (8 ohmiin). Monipuoliset tulo- ja lähtöliitännät (PHONES, MIC, PHONO, AUX, TAPE, TAPE REC/PB). Antenniliitännät AM/FM, takapaneelissa AM-antenni-liitäntä (AM ANT) ulkomaan radioasemien kuuntelua varten ja FM-antenniliitäntä (FM ANT) esim. kerrostalon ULA-yhteisantenniin liittämistä varten. Kaiutinliitäntöjä 2 kpl eli voidaan liittää 4 kaiutinta (liittiminä jämäkät kohtisuoraan painettavat jousivoimaliittimet). Laitteessa on käytön jälkiä lähinnä puisissa sivupaneeleissa (viilu irronnut/hilseillyt reunoista ja kulmista), etupaneeli ja päällyskansi ovat siistissä kunnossa. Erikoista tässä laitteessa on se, että tästä löytyy myös mikrofoniliitäntä ... kytket vaan mikrofonin etupaneelissa olevaan "MIC"-liitäntään, käännät "FUNCTION AM/FM/PHONO/AUX-MIC"-ohjelmavalintakytkimen asentoon "AUX-MIC" ja kuulet örinäsi kaiuttimista!

PERUSTIEDOT
- Merkki : Pioneer
- Tyyppi : SX-450
- Valmistaja : PIONEER ELECTRONIC CORP.
- Alkuperämaa : MADE IN REPUBLIC OF KOREA
- Käyttöjännite : 220/240 VAC 50/60 Hz (valintakytkin takapaneelissa)
- Sarjanumero : WH84168164

KUNTO SEKÄ ETU- JA TAKAPANEELIN TULO- JA LÄHTÖLIITÄNNÄT SEKÄ NIIDEN JÄNNITETASOT JA KUORMITUSIMPEDANSSIT
- Huollettu sekä puhdistettu sisältä ja päältä 21.6.2021.
- Teknisesti hyvässä kunnossa, kaikki mikä on ollut mahdollista/tarpeellista testata, toimii moitteettomasti
- Valaistus kunnossa. Etupaneelin radioasteikon taustavalaistus (keltainen), keltaiset "STEREO" ja "POWER" merkkivalot, keltainen "AM FM"-mittarin valaistus toimivat.
- Balance-, Äänenvoimakkuus- ja sävysäätimien kääntely ei aiheuta mitään rätinöitä/suhinoita/häiriöääniä kaiuttimissa.
- Molemmat kanavat toistuvat hyvin ja yhtä voimakkaina
- "SPEAKERS A JA B"-Kaiutinpikaliitännät (jousivoimaliittimet, voidaan liittää 2 paria kaiuttimia eli 4 kaiutinta) testattu ja todettu toimiviksi
- "PHONO"-levysoitintuloliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (2 * RCA eli Ph, 2.5 mV/50 kOhm)
- "AUX"-tuloliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (2 * RCA eli Ph, 150 mV/50 kohm). Liitäntään voidaan kytkeä esim. matkaradio, kasettidekki, kelanauhuri, CD-soitin, TV, videot, viritin, tietokone jne.
- "TAPE PLAY"-nauhurituloliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (2 * RCA eli Ph, 150 mV/50 kohm)
- "TAPE PLAY"-tuloliitäntään voidaan kytkeä esim. matkaradio, kasettidekki, kelanauhuri, CD-soitin, TV, videot, viritin, linjalähdöllä (LINE) varustettu tietokone jne.
- "TAPE REC"-nauhurilähtöliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (2 * RCA eli ph, 150 mV)
- "TAPE REC"-liitäntään voidaan liittää esim. linjatulolla (LINE) varustettu tietokone, jolloin on mahdollista tallentaa mistä hyvänsä ohjelmalähteestä (radio, kasetti, levysoitin) kuultava musiikki tietokoneen kovalevylle
- "TAPE REC/PB"-nauhuritulo/lähtöliitäntä testaamatta (5-napainen pyöreä DIN-liitäntä, tulo 150 mV/50 kohm ja lähtö 30 mV/80 kOhm)
- "FM ANTENNA 75 OHMS UNBAL"-antenniliitäntä, sopii koaksiaalikaapelilla kytketylle ULA-antennille (esim. kerrostalon yhteisantennille). Naaraspuolinen standardi-antenniliitäntä, testattu ja todettu toimiviksi.
- "FM ANTENNA 300 OHMS BAL"-antenniliitäntä (sopii "T"-kirjaimen muotoiselle lanka-antennille tai ns. lapamatokaapelin kautta kytketylle dipoli-antennille, ruuviliitäntä) testaamatta
- "AM ANTENNA"-antenniliitäntä ("PA-KA-LA"-antennille esim. AM-silmukka/kehäantennille, ruuviliitäntä) testaamatta
- "PHONES"-lähtöliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (etupaneelissa oleva kuulokeliitäntä, 6.3 mm:n stereojakki)
- "MIC"-lähtöliitäntä testattu ja todettu toimivaksi (etupaneelissa oleva mikrofoniliitäntä, 6.3 mm:n monojakki, 7.5 mV/50 kilo-Ohmia)
- Laite on täysin alkuperäiskunnossa, mitään ei puutu, mitään ei ole muutettu
- Laite on ulkoisesti melko siistissä kunnossa, kuvailisin visuaalista kuntoa kouluarvosanalla 8
- Puisista sivupaneeleista viilu on hilseillyt kulmista ja reunoista
- Päällyskansi ja etupaneeli ovat siistissä kunnossa
- Etupaneelin nappuloissa ei ole selvästi erottuvia naarmuja
- Etupaneelin ohjausnappuloiden kohdalla olevat tekstit ovat kaikki selvästi näkyvissä ja luettavissa
- Etupaneelin yläosassa oleva soittimen nimiteksti "PIONEER STEREO RECEIVER MODEL SX-450" on yhä selvästi näkyvissä ja luettavissa
- Takapaneelissa oleva tehtaan tyyppikilpipainatus "PIONEER MODEL SX-450 ... PIONEER ELECTRONIC CORP. ... MADE IN REPUBLIC OF KOREA" on yhä paikallaan

ETUPANEELIN SÄÄTIMET JA OHJAUSNAPPULAT
- "SPEAKERS POWER OFF/A/OFF/B/A+B"-kiertokytkin (virrat päälle/pois sekä kuuloke/kaiutinkuuntelun ja kaiutinlinjojen valinta eli halutaanko musiikki kuulla etu- vai takakaiuttimista vai molemmista)
- "BASS" ja "TREBLE" -kiertosäätimet (basson ja diskanttien säätö, portaattomat)
- "LOUDNESS"-painike (bassojen ja diskanttien korostus)
- "BALANCE"-kiertosäädin (kanavien tasapainosäädin, portaaton)
- "VOLUME"-kiertosäädin (äänenvoimakkuussäädin, portaaton)
- "FUNCTION AM/FM/PHONO/AUX-MIC"-kiertokytkin. Ohjelmalähteen valinta. Kuunneltavan ohjelmalähteen valinta (radio, levysoitin, mikrofoni ja/tai jokin AUX-liitäntään kytketty laite)
- "TAPE MONITOR"-painokytkin. Valitaan ohjelmalähteeksi nauhuriliitäntään kytketty laite (TAPE tai TAPE REC/PLAY)
- "TUNING"-kiertopyörä radioasemien viritystä varten
- "MONO"-painokytkimellä valitaan halutaanko ohjelmalähde kuulla stereona vai monona.
- "FM MUTING OFF"-painokytkimellä voidaan vaimentaa asemien välinen kohina viritettäessä radiokanavia. Nappula pohjassa kuullaan asemien välinen kohina ja nappula yläasennossa asemien välistä kohinaa ei kuulla viritettäessä radiokanavia.

RADIO-ASEMIEN VIRITYS
- Etupaneelissa olevan radioasteikon, "TUNING"-kiertopyörän, keltaisen "STEREO"-valon sekä "AM/FM"-keskitysmittarin avulla
- "FM MUTING OFF"-kytkimellä valitaan halutaanko kuulla asemien välinen kohina viritettäessä radiokanavia
- "FUNCTION AM/FM/PHONO/AUX-MIC"-kiertokytkin käännetään asentoon "FM"
- Radioasema on kohdallaan kun "AM/FM"-mittarin viisari on mahdollisimman lähellä keskiasentoa ja kun keltainen "STEREO"-merkkivalo syttyy.
- Ei lainkaan radioasemien esi-/pikavalintakytkimiä

VIRITINVAHVISTIMEN LIITTÄMINEN TIETOKONEESEEN
- Laitteen takapaneelissa olevaa "TAPE REC" lähtöliitäntää (2 * RCA) tai "TAPE REC/PB"-lähtöliitäntää (5-napainen pyöreä DIN-liitäntä) voidaan käyttää esim. tämän viritinvahvistimen liittämiseksi tietokoneen äänikortin "LINE IN"-tuloliitäntään, jolloin mistä hyvänsä ohjelmalähteestä (radio, kasettinauhuri, levysoitin) kuuluva musiikki on mahdollista tallentaa tietokoneen kovalevylle ja edelleen tietokoneen CD-asemassa olevalle CD-levylle. Viritinvahvistimen "TAPE REC"-lähtöliitännän ja tietokoneen "LINE IN"-tuloliitännän välinen johto saa olla vaikka 20 metriä, joten tietokone ja viritinvahvistin voivat sijaita vaikka eri huoneissa.
- On myös mahdollista kuunnella tietokoneen CD-asemassa olevaa CD-levyä viritinvahvistimeen kytketyistä kaiuttimista kytkemällä johto linjalähdöllä varustetun tietokoneen "LINE OUT"-lähtöliitännästä viritinvahvistimen takapaneelin "TAPE PLAY" tai "AUX" tai "TAPE REC/PB"-tuloliitäntään

HINTA SUOMESSA VUONNA 1976
- HiFi-stereo-Väri-TV VALINTAOPAS 77" kirjan mukaan Pioneer SX-450 maksoi 1000-1250 mk vuonna 1977.

MITAT
- Leveys * Korkeus * Syvyys = 44.8 * 14.1 * 30.7 cm
- Paino 8.6 Kg

TEHO JA MUITA TEKNISIÄ TIETOJA
- Jatkuva sini- eli RMS-teho (lähtöteho) 20-20000 Hz:n taajuudella molemmat kanavat kuormitettuna pienemmällä kuin 0.5 %:n harmonisella säröllä ja 8 ohmin kuormitusimpedanssilla 2 * 15 W (eli 11.8 dBW)
- IM-särö (Intermodulation, keskeismodulaatiosärö eli särö joka syntyy kahden tai usemman taajuuden vaikuttaessa toisiinsa summaavasti tai vähentävästi) lähtöteholla : 0.1 %
- Taajuusvaste 30 Hz - 15000 Hz, +0.5 dB - 1.0 dB (phono)
- Taajuusvaste 20 Hz - 60000 Hz, +- 1.0 dB (aux, tape play)
- Häiriöetäisyys (phono) : suurempi kuin 70 dB
- Häiriöetäisyys (tape/aux) : suurempi kuin 90 dB
- Virittimen aaltoalueet : ULA eli ultralyhyet aallot (FM-lähetysjärjestelmässä käytetyt aallot, 87.5 MHz ... 109.0 MHz) ja KA eli Keskipitkät aallot (AM-lähetysjärjestelmässä käytetyt aallot, 500 kHz ... 1700 kHz)

LISÄTIETOA SEURAAVASSA NETTIOSOITTEESSA :
Pioneer SX-450
FM/MW Stereo Receiver (1976-79)
https://www.hifiengine.com/manual_library/pioneer/sx-450.shtml

MAKSUTAPA JA TOIMITUS
- Maksutapa Paypal, käteinen tai tilisiirto
- Toimitus/nouto sovitaan voittajan kanssa huutokaupan jälkeen
- Viritinvahvistimen toimittamista postitse tai Matkahuollon kautta en suosittele, mutta toimitus matkahuollon kautta sopii ostajan omalla vastuulla, jolloin lähetyskulut 7.95 euroa lisätään hintaan

HUOM! Pyydä kohteesta tarpeen mukaan lisätietoja ja -kuvia suoraan mailitse jukka.vilhunen@hotmail.com. Myös viritinvahvistimen näyttäminen ja testaus liikkeelläni Kauppakatu 21 LH 2 78200 Varkaus järjestyy. Jukka Vilhunen 050-3002111. Ei hintavarausta, onnea huutoihin!

UUSI HIFI /LEVYKAUPPA AVATTU VARKAUTEEN

Olen avannut 6.4.2017 Varkauteen osoitteeseen kauppakatu 21 LH2 uuden käytettyjen äänitteiden ja stereolaitteiden liikkeen nimeltään JV Records (HiFi/Levykauppa). Olen avoinna arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 9-15 ja tarvittaessa muulloinkin puhelinsoitolla (asun aivan liikkeen lähellä). Liikkeessä on kaupan LP-levyjä, CD-levyjä, levysoittimia, kasettidekkejä, virittimiä, vahvistimia, viritinvahvistimia, CD-soittimia, kaiuttimia sekä yhdistelmästereolaitteita. LP-levyjä ja stereolaitteita tulee uusia ja poistuu myynnin kautta. Tervetuloa tutustumaan ja mahdollisesti myös tekemään kauppaa. Lisäpalveluna huollan ja korjaan asiakkaille stereolaitteita, mutta tällä hetkellä on valitettavasti parin viikon jonot alkurysäyksen vuoksi. Laitteita ja levyjä myydään suoraan liikkeestä ja esim. huutokaupan kautta täällä huutonetissä. Laitteita ja levyjä tullaan kauppaamaan myös yrityksen omilla nettisivuilla www.jvrecords.fi, jotka ovat valitettavasti ajan puutteen vuoksi vielä keskeneräiset.

Savon sanomissa julkaistuja kuvia liikkeestäni voit katsoa klikkaamalla alapuolella näkyvää linkkiä

Elämänmuutos: insinööri myy nyt vanhoja vinyylilevyjä
http://www.savonsanomat.fi/savo/El%C3%A4m%C3%A4nmuutos-insin%C3%B6%C3%B6ri-myy-nyt-vanhoja-vinyylilevyj%C3%A4/979931

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2021 21:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.