Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huutokuva.net

PIRKKO LAHTI 

Mielen määrin 

OTAVA 2008

1.painos

Sidottu, kovakantinen ja kansipaperillinen kirja. Sivut siistit ja hyväkuntoiset, avain yksi ylänurkkataite, ei merkintöjä. Kannet ja kansipaperi siistit. Postikulut 1,80 € ostajalle.

Tunnetun keskustelijan persoonallinen raportti tämän päivän ihmisen kohtaamista haasteista.
"Työsarka mielenterveysasioiden parissa on pakottanut miettimään tunteiden ja järjen käyttöä ihmisen elämässä. Kumpi säätelee ja missä tilanteissa?"
Suomen Mielenterveysseuran pitkäaikainen johtaja Pirkko Lahti pohtii tämän päivän ihmisen elämää analyyttisesti mutta lempeästi ja kuuntelevalla korvalla.
Paljon ahdistusta aiheutuu hänen näkemyksensä mukaan siitä, että monet yhteiskunnan uudet ilmiöt eivät ole vielä "asettuneet" ihmisten elämään. Miten minun tulisi menetellä tässä tai tuossa tilanteessa? Osaanko vain olla vai pitäisikö minun seurata aikaani, olla moderni? Jaksanko aina uusiutua?
Elämän rytmi on kiihtynyt, ja myös eettiset haasteet koettelevat: oikea ja väärä ovat ajoittain hukassa. Mutta onko ihminen sinällään muuttunut?
Keskustelua käydään jatkuvasti, sillä kysymyksiä ihmisen elämässä ja elinympäristössä riittää. Pirkko Lahti etsii kirjassaan vastauksia ja kertoo työnsä tuottamista arjen oivalluksista myös useiden tositarinoiden kautta.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 14:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.