Kuvaus

Kuvien tupla-DVD suomeksi tekstitettynä

 

Rahareikä / The Money Pit (DVD)

Steven Spielberg on tuottanut riemukkaan komedian, jossa Tom Hanks ja Shelly Long saavat kirjaimellisesti seinät kaatumaan päälleen.

Anna ja Walter ovat asunnottomia, kun he saavat tarjouksen ostaa ihana, vanha talo suorastaan pilkkahinnalla. Tuumasta toimeen.

Tuskin Walter on kantanut Annansa kynnyksen yli, kun vaikeudet jo alkavat. Ei riitä, että kylpyamme romahtaa lattian lävitse - Annan entinen mies ilmestyy paikalle tuhotakseen pariskunnan hauraan perustan.

Tilanne kehittyy huimaavaksi kisaksi rakkaushuolien ja romuttuneen talon keskellä.

Ohjaus: Richard Benjamin

Pääosissa: Tom Hanks, Shelley Long, Alexander Godunov, Maureen Stapleton, Joe Mantegna

Valmistusvuosi: 1986

Kesto: 1 h 27 min

________________________________

Piru naapurissa / The 'Burbs (DVD)

Tom Hanks esittää esikaupunkilaista Ray Petersonia, jonka suunnitelmat rauhallisesta lomasta häiriintyvät karmivan perheen muuttaessa samaan kortteliin tässä pöyristyttävässä jännityskomediassa, jonka on ohjannut Joe Dante.

Vaimonsa Carolin (Carrie Fisher) pettymykseksi Ray päättää viettää lomaviikkonsa kotona. Pian Ray joutuu vaikeuksiin naapureidensa - toisten asioihin sekaantuvan paksukaisen (Rick Ducommun), pimahtaneen ex-sotilaan (Bruce Dern) ja muissa maailmoissa elävän teinin (Corey Feldman) - kanssa.

Kun lähiseudun hapannaama yhtäkkiä katoaa, alkavat naapurit epäillä eriskummallisen Klopekin perheen ränsistyneen talon kätkevän sisäänsä kauhistuttavia johtolankoja. Rynnäkkökiväärein, huipputehokkain kiikarein ja lapioin aseistautuneet miehet päättävät ottaa selvää mitä Klopekin talossa tarkalleen ottaen tapahtuu. 

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat keskivertolähiöön, joka on kaikkea muuta kuin keskiverto. PIRU NAAPURISSA yhdistää kermakakkukomedian ja selkäpiitä karmivan jännityskertomuksen sen tyyppiseen nasevaan huumoriin, joka on tehnyt Tom Hanksista yhden aikamme suosituimmista tähdistä.

Ohjaus: Joe Dante

Pääosissa: Tom Hanks, Bruce Dern, Carrie Fisher, Rick Ducommun, Corey Feldman, Wendy Schaal

Valmistusvuosi: 1989

Kesto: 1 h 37 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 16 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49,90 € Sulkeutuu 8 vrk 16 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.