Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien mukainen pistin myynnissä. En tiedä minkä maalainen tai merkkinen pistin on kyseessä, jokin pieni leima tai vastaava on terän tyvessä, mutta en ole saanut selvää mikä se on. Uskoisin kyseessä olevan hieman vanhempi malli, pelkästään koristelu mielestäni viittaa siihen, ehkä jonkin upseerin kapine sillä kaiverruksista löytyy nimikirjaimet A toiselta puolen ja J toiselta puolen. Messinki väistin on myös aika koristeltu. Terä on mielestäni kärjestä hieman kääntynyt ei paljon mutta oma silmäni näyttää näin, yritin kuvata mitä tarkoitan, kuvasta huomaa ainakin ettei taittumista ole paljoa. Itse en edes huomannut sitä heti.

Kunto on oman luokitukseni mukaan hyvä tai välttävä (olettaen että ikää on), laitan sen kuitenkin ikäisekseen hyväksi ja jokainen voi itse kuvien perusteella tehdä omat johtopäätökset. En ole pistinten asiantuntija joten yritin ottaa mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan antavia kuvia, jotta niistä saisi kohteesta paremman kuvan kuin selityksistäni. Katso kuvat, kuvia klikkaamalla saat ne suuremmiksi. 

OSASTO SAATTAA OLLA AIVAN VÄÄRÄ, MUTTA KUN IKÄÄ EN TIEDÄ NIIN TÄLLÄ NYT MENNÄÄN!

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan eteenpäin kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettaissa. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 

MAKSU ENSIN MYYJÄN TILILLE, TUOTE VASTA TÄMÄN JÄLKEEN MATKAAN!
Myyjä ei vastaa kuljetuksessa hajonneista (pyrin kyllä pakkaamaan kaikki niin huolellisesti ettei näin edes kävisi) tai hukkuneista lähetyksistä, se on aina  ostajan ja Postin tai Matkahuollon välinen asia. Ostaja voi halutessaan vakuuttaa tai maksaa helposti särkyvän kuljetuksen lisän jos näin haluaa (maksu on suoritettava samalla kun tuotteen maksaminen, ennen lähettämistä).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
35 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.7.2019 14:58
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.7. klo 13:49
Kysymys poistettu.
9.7. klo 16:02

Valitettavasti ei ole.