Kuvaus

Planar 44D lämmitin on erittäin kustannustehokas lämmitin erilaisiin lämmitystarpeeseen veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa, työkoneissa ja vaikka pienellä kesämökillä. Planar lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteen mukana on myös täydellinen suomenkielinen asennus ja käyttöohjekirja. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen. Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM ohjaimen, jolla korvataan mukana tuleva ohjaustaulu. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille. Huomioi, että GSM ohjain asennetaan lämmittimen oman ohjaustaulun tilalle ja lämmitintä voi tällöin ohjata ainoastaan GSM ohjaimen kautta. GSM ohjaimella voit kytkeä lämmittimen kätevästi päälle ja pois. Tehdastakuu 18 kk.

Jos halua tuotteen postiennakolla lisää hintaan posti ja postiennakko maksu 16,90 e, muuten ennakkomaksulla  postikulut 8 e.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

420 € / kpl
Sulkeutuu 80 vrk 2 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

420 € Sulkeutuu 80 vrk 2 h 3 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 17.3. klo 20:47

Hei, millä ohjaimella tämä on? Onko tämä niin sanottu euroopan vientimalli? Kyoseran tulpalla? Uudessa mallissa tuuletustoiminto, onko tämä se?

17.3. klo 23:06

Vastattu s-postilla